HomeHL-9Μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως

Μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως

Από τύχη αποφεύχθηκε άλλη μία τραγωδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο … πόδι σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο, όταν ξαφνικά, στη διάρκεια της νύχτας ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί!

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφενείο στην οδό Μάχης Κρήτης, όταν θερμόαιμος θαμώνας, ηλικίας 26 ετών, ήρθε στο κέφι με ιδιαίτερα ηχηρό και επικίνδυνο τρόπο!

Όντας υπό την επήρεια μέθης, έβγαλε ένα πιστόλι από την τσέπη του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, στο εσωτερικό του καφενείου.

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο νεαρός άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (17.08.2017) τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 26χρονος ημεδαπός, για άσκοπους πυροβολισμούς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (17.08.2017) τα ξημερώματα, ο 26χρονος προέβη στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο κατασχέθηκαν κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση