HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ: «Ξέφραγο αμπέλι η νότια Κρήτη»

ΝΟΔΕ: «Ξέφραγο αμπέλι η νότια Κρήτη»

Κοινή ανακοίνωση με τις τοπικές οργανώσεις Φαιστού-Βιάννου-Γόρτυνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για «ξέφραγο αμπέλι η νότια Κρήτη» κάνει λόγο με ανακοίνωσή τους η ΝΟΔΕ Ηρακλείου και οι τοπικές οργανώσεις Φαιστού, Βιάννου και Γόρτυνας αναφερόμενοι στις δραστηριότητες από διακίνηση μεταναστών μέχρι ναρκωτικών και τσιγάρων που γίνονται στα νότια παράλια της Κρήτης.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων τονίζουν ότι η κατάσταση αυτή αποτελεί δυσφήμιση του νησιού μας και καλεί την κυβέρνηση να κάνει το χρέος της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Γη της Επαγγελίας για πάσης φύσεως παράνομη δραστηριότητα αποτελούν τα παράλια της νότιας Κρήτης.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν Λιμενικό και Αστυνομία ο όγκος των παράνομων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στα νότια παράλια του νομού μας είναι αδύνατο να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά.

Δραστηριότητές από διακίνηση μεταναστών έως διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και λαθρεμπόριο τσιγάρων φανερώνουν την ευκολία με την οποία μπορούν να περάσουν επί ελληνικού και κατ’ επέκταση ευρωπαϊκού εδάφους οι πάντες και τα πάντα!

Η κατάσταση αυτή αποτελεί δυσφήμιση του νησιού μας, αλλά και της Χώρας καθώς τόσο οι παράτυποι μετανάστες, όσο και τα παράνομα προϊόντα έχουν ως προορισμό την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη.

Η Κυβέρνηση έχει χρέος απέναντι στους πολίτες να διασφαλίζει την ασφάλειά τους και την τήρηση των νόμων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση