Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να «παιχτεί» σήμερα και αύριο όπου φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα αποχαιρετήσουν τους δύο γονείς που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους σε παραλία του Ρεθύμνου.

venizelos2-1

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτήν την ώρα η κηδεία του Βενιζέλου Στρατάκη στη Ροδιά ενώ αύριο, στις 10 το πρωί, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Κατερίνα Καναβάκη στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Κάτω Αρχάνες.

kanavaki1

Σπαραχτικά μηνύματα στο facebook

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Βενιζέλου και της Κατερίνας οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού κατέκλυσαν τον προσωπικό τους λογαριασμό με μαντινάδες και θρήνους ανείπωτης θλίψης.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι το γεγονός ότι ο Βενιζέλος Στρατάκης είχε χάσει τον αδερφό του από τροχαίο με μηχανή.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα

1fb 2 3 4fb 5 6

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά, που είχαν πάει μαζί με τους γονείς τους για κατασκήνωση στην παραλία Γεροποτάμου, μπήκαν στη θάλασσα.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, που έπνεαν στην περιοχή τα παιδιά άρχισαν να παλεύουν με τα κύματα, χωρίς να μπορούν να βγουν έξω από το νερό.

Τότε οι δύο γονείς, χωρίς δεύτερη σκέψη, έπεσαν στη θάλασσα για να σώσουν τα παιδιά.

Επρόκειτο για την κόρη του Βενιζέλου και το γιο της Κατερίνας.

Άλλοι λουόμενοι έσπευσαν κι αυτοί να βοηθήσουν, ανασύροντας σώα και αβλαβή τα δύο μικρά παιδιά, αλλά όχι και τους άτυχους γονείς.

Λίγο αργότερα οι δύο 35χρονοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να τους κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση