HomeHL-9Έψαχνε η πυροσβεστική τους τουρίστες κι αυτοί είχαν επιστρέψει στα Χανιά

Έψαχνε η πυροσβεστική τους τουρίστες κι αυτοί είχαν επιστρέψει στα Χανιά

Απίστευτη εξέλιξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση του ζευγαριού από τη Γαλλία που χάθηκε χθες ενώ κινούνταν σε περιπατητικό μονοπάτι στα Χανιά.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, χθες το μεσημέρι οι δύο τουρίστες ξεκίνησαν την πεζοπορία τους στο μονοπάτι ανάμεσα στο Ελαφονήσι και την Παλαιόχωρα αλλά κάποια στιγμή χάθηκε με αποτέλεσμα να καλέσει τον ευρωπαϊκό αριθμό 112 και να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση από την πυροσβεστική που έστειλε αρχικά στο σημείο δύο οχήματα με τέσσερις άνδρες για τον εντοπισμό τους. Στη συνέχεια η δύναμη ενισχύθηκε με 16 ακόμα άνδρες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.

Επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους

Την ώρα που 20 και πλέον άτομα αναζητούσαν τους τουρίστες, με την πυροσβεστική να έχει αιτηθεί και συνδρομή ελικοπτέρου από το σήμερα το πρωί, το ζευγάρι των Γάλλων είχε ήδη επιστρέψει στο ξενοδοχείο του χωρίς να μπει στον κόπο να ενημερώσει τις αρχές.

Όπως αναφέρουν πηγές της πυροσβεστικής, τους δύο τουρίστες βρήκε ένα ζευγάρι Ελλήνων που τους μετέφερε στο ξεοδοχείο τους.

Οι αρχές ενημερώθηκαν μετά από αρκετές ώρες με την ηγεσία της πυροσβεστικής να ζητά να αποδοθούν ευθύνες για όλη αυτή την κατάσταση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση