HomeHL-SportsΕπίσκεψη στην ιερά μονή της Παναγίας της Προυσιώτισα

Επίσκεψη στην ιερά μονή της Παναγίας της Προυσιώτισα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στιγμές χαλάρωσης την Κυριακή για τους παίκτες του ΟΦΗ

Μία μέρα μετά το φιλικό με τα Τρίκαλα στον ΟΦΗ αποφάσισαν να πάρουν κάποιες ανάσες. Έτσι η αποστολή, η οποία βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πήγε ως την ιερά μονή της Παναγίας της Προυσιώτισας.

Οι Κρητικοί ξεναγήθηκαν εκεί από τους ιερείς, τους οποίους ευχαρίστησαν οι Φώτης Τσάλος και Νίκος Παπαδόπουλος για την υποδοχή και τη φιλοξενία. Όσο για τους παίκτες, οι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ: «Την ευλογία της Παναγίας πήρε η αποστολή του ΟΦΗ, στην επίσκεψη που έκανε την Κυριακή , στην ιερά μονή της Παναγίας της Προυσιώτισας.

Στο ιστορικό και φημισμένο μοναστήρι, που βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι και χρονολογείται από το 829 μ.Χ. και το οποίο πολλοί ονομάζουν και «Σπίτι της Παναγίας», καθώς στο μονοπάτι που οδηγεί στη μονή βρίσκονται τα «πατήματα της Παναγίας», επτά σχήματα διαφορετικού χρώματος, τα οποία λένε ότι είναι τα ίχνη της Παναγίας, το δέος από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και όλα τα μέλη της αποστολής, ήταν μεγάλο.

Δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και VIDEOS απο την όμορφη μονή, αλλά και το εκπληκτικό τοπίο.

Η αποστολή του ΟΦΗ έτυχε θερμής υποδοχής από τους ιερείς, οι οποίοι έδωσαν εικόνες από την Παναγίας της Προυσιώτισας, στους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι με τη σειρά τους, έδωσαν αναμνηστικά του ΟΦΗ.

Η αποστολή του ΟΦΗ ξεναγήθηκε στους χώρους της μονής και παίκτες και τεχνικό επιτελείο άκουσαν με προσοχή, την ιστορία του μοναστηριού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος και ο προοπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησαν τους ιερείς για την ιδαίτερα θερμή υποδοχή στην αποστολή του ΟΦΗ.

Ενώ με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους ιερείς της μονής για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση