HomeHL-9Γαύδος: Νέα στοιχεία για την υγεία του κοριτσιού με την σκωληκοειδίτιδα

Γαύδος: Νέα στοιχεία για την υγεία του κοριτσιού με την σκωληκοειδίτιδα

Ιατρικό ανακοινωθέν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βελτιωμένη εμφανίζεται η υγεία του 8χρονου κοριτσιού που βρίσκεται στη νήσο Γαύδος από το απόγευμα του Σαββάτου και η οποία έχει διαγνωστεί με σκωληκοειδίτιδα.

Στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων αναφέρεται πως το 8χρονο κορίτσι βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στην Γαύδο και ίσως να μην χρειαστεί τελικά η διακομιδή του στα Χανιά.

Δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται από χθες στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας παρουσιάζει σήμερα σαφή σημεία βελτίωσης, είναι υπό θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς της Γαύδου και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων είναι σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του Περιφ. Ιατρείου Γαύδου για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και με τον κρατικό μηχανισμό που βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό με τον καλλίτερο και πιο ενδεδειγμένο ιατρικά τρόπο, με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση