HomeHL-SportsΟργανωμένοι Εργοτέλη: «Κάποιοι κομπλεξικοί μας φοβούνται…»

Οργανωμένοι Εργοτέλη: «Κάποιοι κομπλεξικοί μας φοβούνται…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκληρή ανακοίνωση για το γηπεδικό θέμα από τους «Daltons»

Οι δυσκολίες που συναντά η διοίκηση του Εργοτέλη στο να χρησιμοποιήσει ως έδρα για τη νέα σεζόν το Παγκρήτιο έφεραν την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών.

Με ανακοίνωσή της, λοιπόν, η Λέσχη φίλων Εργοτέλη Daltons Club κάνει λόγο για ανεκδιήγητη κατάσταση, κατηγορώντας για κόμπλεξ κάποιους που προσπαθούν να δημιουργήσουν εμπόδια στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Σήμερα μαθαίνουμε ότι δύσκολα τα πράγματα για την χρήση του Παγκρήτιου. Αυτό που συμβαίνει είναι ανεκδιήγητo, κάποιοι νομίζουν ότι είναι ευκαιρία να πληρωθούν σπασμένα από ένα παράγοντα για κάποιους άλλους που το μόνο που έκαναν ήταν να δημιουργούν θέματα….

Από ότι φαίνεται ο Εργοτέλης ενόχλησε, μάλλον δεν έχει θέση στην πόλη όπου ανήκει, μάλλον κάποιοι είναι κομπλεξικοί, μάλλον θέλουν να λένε στα παιδιά τους πόσο δημοκρατικοί ήταν!!!!!

Δεν θα μακρηγορήσουμε, δεν θα βρίσουμε και δεν θα σταματήσουμε να είμαστε Εργοτέλης. Δεν θα κάψουμε ποτέ κάδους και δεν θα σπάσουμε ποτέ περιουσίες για να περάσουμε το δικό μας, όμως θα σας θυμίζουμε πάντα το πόσο κομπλεξικοί είστε ορισμένοι και πόσο πολύ μας φοβάστε και ας είμαστε τώρα λίγοι όπως βροντοφωνάζετε συνεχώς για να το πιστέψετε…

Τέλος ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έλαμπε, λάμπει και θα συνεχίσει να λάμπει, θα συνεχίσει να ενοχλεί την όραση σας!!!!
Μια φορά ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για πάντα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!!!!!!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση