HomeΕΛΛΑΔΑΜύκονος: H 18χρονη Ναπολιτάνα και η συμμορία με την αδυναμία στα ακριβά ρολόγια

Μύκονος: H 18χρονη Ναπολιτάνα και η συμμορία με την αδυναμία στα ακριβά ρολόγια

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια 18χρονη Ναπολιτάνα και δύο νεαροί συμπατριώτες της συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής στη Μύκονο γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος του νησιού των ανέμων. Το τρίο, είχε καταφέρει να αρπάζει ρολόγια ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από επώνυμους επισκέπτες του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η δράση τους αλλά και τα τρανταχτά ονόματα που έπεσαν θύματα της ιταλικής συμμορίας, είχε ως αποτέλεσμα κλιμάκιο από την Αθήνα να μεταβεί στη Μύκονο προκειμένου να αναλάβει δράση και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου και να ξεδιαλύνουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και να περάσουν χειροπέδες στους δράστες.. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι πριν από ενάμισι μήνα η νεαρή Ναπολιτάνα είχε συλληφθεί και πάλι στη Μύκονο για τον ίδιο ακριβώς λόγο καθώς με άλλους δύο ομοεθνείς της έβαζαν στο μάτι επώνυμα ρολόγια και τα “βούταγαν” από τους κατόχους τους.

Η 18χρονη επέστρεψε στη Μύκονο και με τους δύο νεαρούς έπιασε και πάλι δουλειά. Έτσι πριν από μια εβδομάδα άρπαξαν από γνωστό ‘Αγγλο επιχειρηματία ένα Rolex Daytona έξω από τη βίλα του στη θέση Πυργί Μυκόνου. Το θύμα μόλις είχε προσγειωθεί με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μυκόνου και πήρε το δρόμο για την πολυτελή κατοικία που έχει αγοράσει στο νησί των ανέμων. Η Ναπολιτάνικη σπείρα, που πιθανότατα τον είχε παρακολουθήσει, τον πλησίασε έξω από το σπίτι και η κοπέλα ζητώντας πληροφορίες γιατί δήθεν είχε χαθεί όρμησε πάνω του με τους άλλους δύο και του άρπαξαν το Rolex αξίας 50.000 ευρώ.

Σήμερα τα ξημερώματα, λίγα λεπτά μετά τη μία, ξαναχτύπησαν. Αυτή τη φορά θύμα μια γυναίκα έξω από το ξενοδοχείο Saint George στον Άη Γιάννη. Με το ίδιο modus operandi οι Ναπολιτάνοι, της άρπαξαν ένα ρολόι Patek Philippe αξίας 15.000 ευρώ. Για τους αστυνομικούς, η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως άκρως σοβαρή. Αρχηγικό ρόλο φέρεται να είχε η 18ρονη η οποία μάλιστα χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα πονηρή, αμετανόητη ενώ είχε και το προσωνύμιο “το τιμόνι” καθώς είχε ιδιαίτερες ικανότητες στην οδήγηση και τη γρήγορη διαφυγή.

Πληροφορίες λένε ότι οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και των αστυνομικών του Τμήματος Μυκόνου συνεχίζονται καθώς εκτός από άλλα μέλη της συμμορίας της 18χρονης, αναζητούν και τα μέλη άλλης μιας ομάδας που με παρόμοιο τρόπο χτυπούσε και άρπαζε πανάκριβα ρολόγια από τουρίστες του νησιού των Ανέμων.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση