HomeHL-LifestyleΕπιστρέφει στη Μύκονο ο Αντώνης Ρέμος -Θα δώσει συναυλία για Αραβες κροίσους

Επιστρέφει στη Μύκονο ο Αντώνης Ρέμος -Θα δώσει συναυλία για Αραβες κροίσους

Την 1η Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη επιτυχία φαίνεται να είχε η συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τον Έρος Ραματζότι φέτος στην Μύκονο, καθώς ο Έλληνας τραγουδιστής θα επιστρέψει στο Nammos για ακόμη μία συναυλία.

Αυτή την φορά, ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να τραγουδήσει με δυο Λιβανέζους, ενώ εκείνη την περίοδο ξεκινά και μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές, με αποτέλεσμα να παρευρεθούν στο νησί Άραβες κροίσοι.

remos9

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στην αφίσα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα βρίσκονται και δύο από τους μεγαλύτερους σταρ του Λίβανου, ο Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ.

Στην αφίσα της εκδήλωσης αναγράφεται τόσο στα αγγλικά, όσο και στα αραβικά η ευχή “Eid Mubarak” που παραπέμπει στην εν λόγω γιορτή του Ισλάμ.

Η συγκεκριμένη γιορτή ξεκινά μετά το τέλος του Hajj, το οποίο ουσιαστικά είναι το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στην Μέκκα και διαρκεί πέντε μέρες.

Έτσι την πρώτη μέρα, η οποία συμπίπτει μαζί με την συναυλία του Ρέμου,  οι μουσουλμάνοι φορούν τα καλά τους και κάνουν την προσευχή τους στα τοπικά τζαμιά. Το βράδυ αρχίζει η γιορτή, όπου συναντιούνται οι οικογένειες και ανταλλάσσουν δώρα και χρήματα. Στη συνέχεια τρώνε ψητά κρέατα και διασκεδάζουν.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση