HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου:

5:30 – 7:30 Τμηματικά στη Θέρισσο και στο Μασταμπά, στην περιοχή που περικλύεται από τη Λ.62 Μαρτύρων, την οδό Λεβήνου, τη Λ.Α.Παπανδρέου, την οδό Μελίνας Μερκούρη, την οδό Θ.Διακόνου, την οδό Γ.Γεωργιάδη, και την οδό Πυράνθου.Συμπεριλαμβανομένων των περιοχών κλινικής INTERCLINIC, Κρητικού φούρνου στη Λ.Μίνωος, σταδίου Ελευθερίας και της εκκλησίας Παναγίτσας στο Μασταμπά. Επίσης στο Μασταμπά στις περιοχές του 9ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Μπετεινάκη, του πάρκο στην οδό Παρασκευοπούλου, της κλινικής Αλεξανδράκη.Επίσης στη λ.Παπαναστασίου από την Λ.Κνωσσού έως το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων και στις οδούς Παρασκευοπούλου, Μελ.Πηγά, Σήφακα.

8:00 – 15:00 Στο Γάζι στην περιοχή της πλατείας του Δημαρχείου και στη λεωφ. Ελ.Βενιζέλου από Μακεδονίας έως Βερίτη.Επίσης στις οδούς Μακεδονίας, Θεσσαλονίκης, Καμαριώτη, Αισχύλου, Σαρακηνού, Βεργίνας, Μιχ.Άγγελου, Ε.Λαμπέτης, Κ.Κούν, Αηδονοχωρίου, Ελευθερίας, Δροσίνη, Σολωμού, Καζαντζάκη, Κονδυλάκη, Μαβίλη, Παναγίας, Μυρτιάς, Θεοτόκου, Ρόδων, Αθητάκη, Τριών Ιεραρχών, Πιτσούλη, Κατράκη, Ζωνιανών, Ξενόπουλου, Θεσσαλίας, Παπαματθαίου, Απλαδά, Βερίτη, Τηλεμάχου και Σοφοκλή

Νομός Λασιθίου

8:00 – 13:30 Από τη βόρεια είσοδο του Μύρτους έως το πρώην βενζινάδικο στο δήμο Ιεράπετρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση