HomeHL-SportsΟ Δημήτρης Μάνος «Με τα γκολ μου να βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Ο Δημήτρης Μάνος «Με τα γκολ μου να βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνημα με το δεξί στη φετινή σεζόν έκανε ο Δημήτρης Μάνος, καθώς ήταν ο παίκτης, που πέτυχε το πρώτο γκολ του ΟΦΗ, στην αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Στο φιλικό με την Παναχαική (2-2), στο Καρπενήσι, έκανε «σεφτέ» για τον εαυτό του, αλλά και για την ομάδα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στο παιχνίδι (το άλλο το πέτυχε ο Σέρτζιο Λεάλ).

Ο Δημήτρης Μάνος και πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στα φιλικά του καλοκαιριού, αλλά και μια ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα, καθώς σημείωσε 11 τέρματα.

Ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα στο πρώτο παιχνίδι, έστω και σε φιλικό.

Όπως τόνισε «ασφαλώς και είμαι χαρούμενος. Το γκολ είναι σημαντικό για ένα επιθετικό στην ψυχολογία του. Σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας και θέλω να κάνω το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια, κυρίως στα επίσημα όταν έρθουν, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Δημήτρης Μάνος, που είναι δεύτερη χρονιά στον ΟΦΗ, επισημαίνει για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό ότι «για μια ομάδα που κάνει μια εβδομάδα προετοιμασία, η εικόνα ήταν καλή. Εχουμε βέβαια μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια».

Για το φετινό ΟΦΗ τονίζει ότι «έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στην ομάδα έχουν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά».

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι, ανέφερε ότι «είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, καθώς τώρα χτίζεται η ομάδα, δενόμαστε μεταξύ μας οι παίκτες και βρίσκουμε ρυθμό».

Ενώ για το δικό του στόχο στη φετινή χρονιά και με πόσα γκολ θα είναι ικανοποιημένος, τονίζει πως «με δεκαπέντε γκολ θα είμαι καλά! (γέλια). Δεν έχει τόσο σημασία αυτό. Θέλω όσα γκολ βάλω, να είναι σημαντικά, ώστε η ομάδα να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

*Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/8) για όλους τους παίκτες του ΟΦΗ. Το πρωί έκαναν βάρη στο γυμναστήριο σε δυο γκρουπ, ενώ το απόγευμα η προπόνηση αφιερώθηκε σε τακτική. Διπλή προπόνηση υπάρχει και στο πρόγραμμα της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο, ο ΟΦΗ θα δώσει το δεύτερο φιλικό του, στο Καρπενήσι. με τα Τρίκαλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση