Mε παρέμβαση-επιστολή του προς τoν Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, επισημαίνει ότι δυο χρόνια τώρα καθυστερεί η δημοπράτηση του χρηματοδοτημένου έργου «Κόμβος Αγίας Πελαγίας του ΒΟΑΚ» και ζητά να γίνουν οι άμεσες ενέργειες για ένταξη και δημοπράτηση του.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας έχω εκθέσει μέσω κοινοβουλευτικών μου παρεμβάσεων, τόσο στις 23/12/2016 όσο και στις 23/05/2017 το θέμα της κατασκευής του κόμβου Αγίας Πελαγίας στο ΒΟΑΚ για το οποίο υπάρχει χρηματοδότηση από το 2014 επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, Δ.Ο.Υ. της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών και ΟΑΚ ΑΕ, αρχικά αναφερόταν σε αναζήτηση πόρων μέσω του ΕΣΠΑ κλπ ενώ μόλις στις 21/06/2017 ο ΟΑΚ με έγγραφο του αναφέρεται σε αίτημα επιχορήγησης ύψους 3,5 εκατ. € από το ΠΔΕ και πρόταση ένταξης του έργου στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ.

Επειδή για την τρίτη ερώτηση μου στις 29/06/2017 δεν έχω λάβει απάντηση ακόμη κι επειδή την Πέμπτη στις 17/08/2017 οι φορείς της περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου, έχουν εξαγγείλει ξανά κινητοποιήσεις

Παρακαλώ για:

Α) τις άμεσες ενέργειες σας για την ένταξη και δημοπράτηση του έργου

Β) σαφή απάντηση στα ερωτήματα που έχουμε θέσει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση