HomeΚΡΗΤΗΞεκινούν οι εργασίες στο δημοτικό σχολείο του Φόδελε

Ξεκινούν οι εργασίες στο δημοτικό σχολείο του Φόδελε

Ο προϋπολογισμός τους ανέρχεται 70.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για την εκτέλεση εκτεταμένων εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης στο Δημοτικό Σχολείο του Φόδελε, προϋπολογισμού 70.000 €.

Στις εργασίες περιλαμβάνεται η αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων και των δαπέδων, νέα σοβαντίσματα και χρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά του σχολείου, τοποθέτηση νέων κουφωμάτων και πλακιδίων στους χώρους των wc, κ.α. Με τις παραπάνω εργασίες, το σχολικό συγκρότημα αναβαθμίζεται αισθητά τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, ενώ βελτιώνονται οι συνθήκες εκπαίδευσης για τους μαθητές και τους δασκάλους.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Μια ακόμα παρέμβασή μας στον τομέα της σχολικής στέγης προχωράει και έχει στο επίκεντρό της την αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου του Φόδελε. Όπως είναι γνωστό, ο τομέας της σχολικής στέγης βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής και μεριμνούμε έτσι ώστε όλα τα σχολεία μας, να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μια διαδικασία δύσκολη και με μεγάλο κόστος μεν, απαραίτητη για να έχουμε σωστές συνθήκες εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά του Μαλεβιζίου δε.

Θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση