HomeΚΡΗΤΗΑντικαθίσταται ο χλοοτάπητας στο γήπεδο Κολυμβαρίου

Αντικαθίσταται ο χλοοτάπητας στο γήπεδο Κολυμβαρίου

Υπέγραψε τη σύμβαση ο Δήμαρχος Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην βελτίωση της λειτουργικότητας του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Κολυμβαρίου με την αντικατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα και την υλοποίηση εργασιών υποδομής σε αυτό, προχωράει ο Δήμος Πλατανιά, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη και τον εκπρόσωπο του ανάδοχου του έργου (Κοινοπραξία «ΝΕΑΡΧΟΣ ΑΤΕ –ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ»), η οποία έλαβε χώρα, σήμερα στο Δημαρχείο του Πλατανιά.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πλατανιά «το εν λόγω έργο, με προϋπολογισμό δημοπράτησης 265.000 €, υλοποιείται σε συνέχεια των παρεμβάσεων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στο εν λόγω γήπεδο, με την αναβάθμιση-βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων αυτού και την εγκατάσταση πυλώνων φωτισμού και εντάσσεται σ’ ένα ευρύτερο πλέγμα παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό διαφόρων αθλητικών υποδομών του Δήμου Πλατανιά» προσθέτοντας πως «στόχος μας, με τις εν λόγω παρεμβάσεις είναι, όχι μόνο να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα προβλήματα συντήρησης και επισκευών των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου αλλά και να δώσουμε, μέσα από τις αναβαθμισμένες υποδομές, δημιουργική διέξοδο στους νέους μας – αλλά και στους πολίτες, όλων των ηλικιών – ώστε η άθληση να καταστεί καθημερινή συνήθεια και στάση ζωής για όλους».

ypogr-symvasis-gipedo-kolymvari-2

Παράλληλα, ο κ. Μαλανδράκης έκανε γνωστό πως το αμέσως επόμενο έργο αναβάθμισης αθλητικής υποδομής, θα αφορά το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μόδι ενώ τόνισε πως «η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2011 για τη ανακαίνιση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια γιατί έχουμε χρέος απέναντι στους νέους και στους αθλητές να τους παρέχουμε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας».

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, στο δημοτικό γήπεδο Κολυμβαρίου προβλέπεται η υλοποίηση των παρακάτω εργασιών:

(Α) Αποξήλωση και απομάκρυνση του υφιστάμενου παλαιού συνθετικού τάπητα και των εστιών (τερμάτων) ποδοσφαίρου, καθαρισμός της επιφάνειας για την τοποθέτηση του νέου τάπητα.

(Β) Εγκατάσταση συστήματος διαβροχής του τεχνητού χλοοτάπητα.

(Γ) Βελτίωση κλίσεων – κατασκευή δικτύου όμβριων υδάτων αγωνιστικού χώρου.

(Δ) Σύνδεση των υφιστάμενων αποδυτηρίων με το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης.

(Ε) Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα.

(ΣΤ) Κατασκευή περίφραξης στο δυτικό τμήμα του γηπέδου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση