HomeΕΛΛΑΔΑΜυστήριο με άγριο ξυλοδαρμό 27χρονου σε μπαρ στο Αλιβέρι

Μυστήριο με άγριο ξυλοδαρμό 27χρονου σε μπαρ στο Αλιβέρι

Υποβλήθηκε σε επέμβαση στη γνάθο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού ενός 27χρονου πριν από 20 ημέρες στο Αλιβέρι βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που την ερευνά.

Μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από την αστυνομία ή το Λιμενικό γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τη μυστικοπάθεια που έχουν κρατήσει οι Αρχές για την υπόθεση, η οποία έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα ξυλοδαρμών έξω από νυχτερινά μαγαζιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 27χρονος Θάνος διασκέδαζε με την παρέα του όταν για άγνωστο λόγο υπήρξε διαπληκτισμό με άλλο άτομο το οποίο χτύπησε τον 27χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη περιοχή της γνάθου.

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στο protothema.gr και όπως υποστηρίζει ο γιος του χτυπήθηκε με σιδερογροθιά επειδή δεν χαιρέτησε τον θύτη!

«O γιος μου δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα στο κεφάλι με σιδερογροθιά από έναν αλήτη. Ήταν απάνθρωπο τελείως αυτό που έκανε στο παιδί μου και η δικαιολογία του ήταν, από ότι μου είπε ο γιος μου, ότι δεν τον χαιρέτησε φεύγοντας από το κλαμπ. Εκείνος του είπε «δεν θα με χαιρετήσεις» και ο γιος μου του λέει «συγγνώμη , θα τα πούμε άλλη φορά » και τότε εκείνος τον χτύπησε πισώπλατα με σιδερογροθιά .

Το χτύπημα είναι στο κεφάλι , στο αυτί , στην άνω γνάθο και του προξένησε κάταγμα. Με λίγα λόγια του έφυγε όλο το σαγόνι του παιδιού μου , με αποτέλεσμα να έχει μόνιμες λάμες στο σαγόνι του για μια ζωή. Ο γιος μου φοβήθηκε τόσο πολύ που σε εμένα που είμαι ο πατέρας του δεν είπε τίποτα.

Κλειδώθηκε στο δωμάτιό του ,έμεινε στο κρεβάτι αιμόφυρτος και από το πολύ αίμα που κατάπιε από τα κατάγματα στο στόμα , παραλίγο να πάθει σηψαιμία . Εγώ το έμαθα την άλλη μέρα από τους γιατρούς αυτό το περιστατικό . Πήγε μαζί με έναν φίλο του στο νοσοκομείο γιατί φοβόταν την αντίδρασή μου , το παιδί . Πίστευε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και ήθελε να μου το κρύψει.

Η κατάληξη ήταν να μείνουμε δέκα μέρες στο ΚΑΤ και με έξι ώρες χειρουργείο» λέει ο πατέρας του Θάνου, κ. Κώστας Καραμάνος στο protothema.gr

«Αυτοί είναι τραμπούκοι , αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν . Δεν ξέρω πραγματικά ποιός είναι αυτός ο άνθρωπος και θέλω να τον βρω και να του πω »γιατί ρε φίλε το έκανες αυτό στο παιδί μου ».Θα τους κυνηγήσω με το Νόμο και θα τους τιμωρήσω για το κακό που μου έκαναν.

Το ξέρω ότι πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική αλλά δεν μπορώ να βλέπω το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση να το ταΐζω με τη σύριγγα . Δέχτηκε μεγάλο τραμπουκισμό το παιδί μου και θα το φτάσω μέχρι τέλους» καταλήγει στις δηλώσεις του ο κ. Καραμάνος

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση