HomeHL-SportsΣτον ΟΦΙ ο Γιώργος Πυθαρούλης

Στον ΟΦΙ ο Γιώργος Πυθαρούλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου μέσου

Το θέμα του προπονητή έκλεισε με τον Γιάννη Μάγγο και ο ΟΦ Ιεράπετρας ξεκινά τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Έτσι έκανε και την πρώτη του μεταγραφή, η οποία είναι ο Γιώργος Πυθαρούλης.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στον Άγιο Νικόλαο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από ΟΦΗ, Χερσόνησο, Πανθρακικό, Παναχαϊκή, Χέλμοντ, Χανιά και Επισκοπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Γιώργος Πυθαρούλης, από τον ΑΟΑΝ είναι η πρώτη μεταγραφή για τον ΟΦΙ της Γ Εθνικής. Ενα από τα καλύτερα Λασιθιώτικα ταλέντα των τελευταίων ετών, με θητεία στον ΟΦΗ, είναι από σήμερα παίκτης του ΟΦΙ. Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλο.

Ταυτόχρονα ο προγραμματισμός της ομάδας γίνεται με πυρετώδεις κινήσεις λόγω των ασφυκτικών χρονικών πλαισίων. Σήμερα Κυριακή βράδυ θα έρθει στην Ιεράπετρα ο νέος προπονητής του ΟΦΙ , Γιάννης Μάγγος, και πάραυτα θα γίνει Δ.Σ. παρόντος του κ. Μάγγου, οπότε και θα δρομολογηθούν συγκεκριμένες μεταγραφικές κινήσεις με την σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή.

Αύριο Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 17.00 στο Βουζουνεράκειο είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση διοίκησης – προπονητή – παικτών και στις 18.00 η πρώτη προπόνηση.

Τώρα όσο αφορά τους νυν παίκτες του ΟΦΙ. Ολο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κατ ιδίαν συζητήσεις του προέδρου με καθένα από αυτούς. Η πρόθεση του Δ.Σ. βέβαια ήταν και παραμένει να μείνουν ΟΛΟΙ οι παίκτες στην ομάδα. Δυστυχώς ο Χρήστος Χρυσοφάκης παρότι από πλευράς ΟΦΙ έγινε ότι ήταν δυνατόν για να πεισθεί, δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΟΦΙ. Η διοίκηση του ΟΦΙ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα. Από τους υπόλοιπους ερωτηματικά υπάρχουν στους Πηγιάκη και Δασκαλάκη. Ευχόμαστε και οι δύο να παίξουν μπάλα στον ΟΦΙ της Γ’ Εθνικής. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ συνεχίζουν κανονικά την καριέρα τους στον ΟΦΙ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση