HomeHL-SportsΣτον ΟΦΗ ο Θανάσης Παπατόλιος

Στον ΟΦΗ ο Θανάσης Παπατόλιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρώην μέσος του Αχαρναϊκού εντάχθηκε στους Ηρακλειώτες

Ο Θανάσης Παπατόλιος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, όπως ανακοίνωσαν οι «ασπρόμαυροι» νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο 23χρονος μέσος φόρεσε τη φανέλα του Αχαρναϊκού την τελευταία τριετία και φυσικά δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ηρακλειωτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ένα παίκτη με παρόν και μέλλον απέκτησε ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 23χρονο μέσο Θανάση Παπατόλιο, ο οποίος συμφώνησε με τον ΟΦΗ και τη Δευτέρα  μεταβαίνει στο Καρπενήσι για να ενταχθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ.

Ο Παπατόλιος ήταν φέτος αρχηγός του Αχαρναϊκού και αγωνίζεται στις θέσεις 6 και 8. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στον Αχαρναϊκό και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league. Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1994 στην Κατερίνη και αγωνίστηκε και στον Πιερικό, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Ο στόχος είναι κοινός για όλους μας, για να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.

Μακάρι να έχουμε όλοι υγεία και ο στόχος θα επιτευχθεί Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η Β’ Εθνική. Εχει αποδειχθεί ότι δεν παίζουν μόνο τα ονόματα μπάλα. Όλοι με τον ΟΦΗ θα δίνουν το 101%. Θα είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι. Και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να παίρνουμε τα αποτελέσματα»».

Διαφήμιση
Διαφήμιση