HomeΕΛΛΑΔΑΜπαργιώτας: Ο νέος νόμος για την Υγεία αποτελεί οπισθοδρόμηση

Μπαργιώτας: Ο νέος νόμος για την Υγεία αποτελεί οπισθοδρόμηση

Επίθεση στην κυβέρνηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κώστας Μπαργιώτας επιτέθηκε στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας ως οπισθοδρόμηση τον νέο νόμο για την Πρωτοβάθμια Υγεία.

«Επιχειρεί να δημιουργήσει ένα σύστημα αμιγώς κρατικό, χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, χωρίς χρονοδιάγραμμα», ανέφερε ακόμη για τον ίδιο νόμο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μιλώντας στο ΑΠΕ.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη έξοδο στις αγορές, ο κ. Μπαργιώτας σημειώνει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να την ταυτίσει με την έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση. Σχετικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «ολοκληρώνει την κατεδάφιση της μεταρρύθμισης που δρομολόγησε το ΠΑΣΟΚ» σημειώνοντας πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη πιστεύει «σε ένα πανεπιστήμιο ανοιχτό και απαλλαγμένο από τον κρατισμό».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις ζυμώσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ανέφερε πως «μετά το συνέδριο της ΔΗΣΥ και την γενναία πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά για ανοικτές, αδιάβλητες εκλογές από τη βάση, η συγκρότηση του φορέα έχει απτό χρονοδιάγραμμα και προοπτική».

Τόνισε επίσης ότι «η κεντροαριστερά έχει το καθήκον να επιβάλει συναινετικές προοδευτικές λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση