HomeHL-GreeceΤραγωδία στην Πάτρα: Κατέπεσε στέγαστρο στο παλιό λιμάνι -Ενας νεκρός

Τραγωδία στην Πάτρα: Κατέπεσε στέγαστρο στο παλιό λιμάνι -Ενας νεκρός

Δύο τραυματίες, ένας σοβαρά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγωδία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα: Η στέγη ετοιμόρροπου κτιρίου στο παλιό λιμάνι κατέρρευσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι δύο, σοβαρά.

Το κακό έγινε ξαφνικά και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατέρρευσε η οροφή από τα πρώην κρατητήρια στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, στο ύψος των οδών Όθωνος Αμαλίας και Αγίου Νικολάου.

Το εν λόγω κτίριο επρόκειτο να κατεδαφιστεί και κατά τραγική ειρωνεία μάλιστα σήμερα βγήκε η σχετική απόφαση, ωστόσο η κατάρρευση πρόλαβε τις διαδικασίες κατεδάφισης.

Οι αρμόδιες αρχές άργησαν καθώς οι προειδοποιήσεις από αρμόδιους φορείς αλλά και τοπικά ΜΜΕ για κίνδυνο επικείμενης κατάρρευσης της στέγης χρονολογούνται από το 2015! Η τραγωδία θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη καθώς μέσα στην διετία που πέρασε, στο σημείο υπήρχαν κρατούμενοι μετανάστες και λιμενικοί, ενώ πολλοί πατρινοί πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους καθημερινά.

patra-stegastro2

Είχε πάει να φορτίσει το κινητό του…

Ο άνδρας που έχασε την ζωή του ήταν σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός, αλγερινής υπηκοότητας περίπου 30 ετών,

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο, διότι είχε βρει τρόπο, προκειμένου να φορτίσει την μπαταρία του κινητού τηλεφώνου του.

Όμως, λίγη ώρα πριν φύγει, όπως είπαν φίλοι του στους πυροσβέστες που ερευνούν τον χώρο, σημειώθηκε η κατάρρευση, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από την οροφή.

patra-stegastro3

Στο μεταξύ, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πατρών, συνεχίζουν, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, τις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων.

Θρήνος από τους φίλους του άτυχου μετανάστη

Καταρρέουν μπροστά στην κάμερα οι φίλοι του άτυχου μετανάστη που έχασε τη ζωή του, όταν κατέρρευσε το κτίριο στην Πάτρα.

Σε κατάσταση σοκ, ο νεαρός φίλος του μετανάστη μιλά στην κάμερα λέγοντας ότι ο νεκρός κατάγεται από την Αλγερία και ήταν έτοιμος να μεταβεί στην Ιταλία.

Τραγική φιγούρα ένας άλλος μετανάστης ο οποίος οδύρεται και προχωρά υποβασταζόμενους από άνδρες των ελληνικών αρχών.

patra-stegastro4

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZwccP5WG22w

 

https://www.youtube.com/watch?v=SqU7-aSwVW0

Πηγή Φωτό & Bίντεο: tempo24.gr, patrastimes.gr, patrastv, gnomi patron

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση