HomeΚΡΗΤΗΚόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Αυγενάκη για τον «Ρουβίκωνα»

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Αυγενάκη για τον «Ρουβίκωνα»

Οι δηλώσεις και η... απάντηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη ότι «ο Ρουβίκωνας όπως φαίνεται τελικά έχει πολύ περισσότερο σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, από ότι φανταζόμαστε τελικά».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Aθήνα 9,84, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ο Ρουβίκωνας όπως φαίνεται τελικά έχει πολύ περισσότερο σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, από ότι φανταζόμαστε τελικά και όπως το διαπιστώνουμε από την επιστολή του κ. Βούτση που απάντησε μόνο στο θέμα του Ρουβίκωνα και όχι σε άλλες που του έστειλε ο Πρόεδρος της ΝΔ για την ποιότητα του κοινοβουλευτικού έργου. Αυτή είναι η ευαισθησία του. Ο ίδιος το αποδεικνύει με τις πράξεις του».

Στον κ. Αυγενάκη απάντησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε μάρτυρες της απελπισμένης προσπάθειας της ΝΔ να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. Τα άσφαιρα αντιπολιτευτικά της πυρά και ο διχαστικός της λόγος δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κ. Μητσοτάκη» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση