Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, που πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι ιερέα σε χωριό του Δήμου Φαιστού, καθώς εντόπισαν και κατάσχεσαν δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα χασίς.

Άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για την παράνομη δραστηριότητα του, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 49χρονου ιερέα.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σπίτι του δύο δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, που καλλιεργούσε ο 49χρονος, αλλά και την ποσότητα των 95 γραμμαρίων χασίς.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν φυσίγγια, αλλά και σπόροι κάνναβης.

Η σύλληψη του ιερέα, ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη,  χθες (04.08.2017) το απόγευμα,  σε περιοχή του Δήμου  Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος  Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και την κατάλληλη αξιοποιήσει στοιχείων, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, χθες (04.08.2017), το απόγευμα  διενεργήθηκε  έρευνα στην οικία του 49χρονου

Κατά τη διάρκεια της έρευνας  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δυο δενδρύλλια  κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ποσότητα κάνναβης συνολικού  βάρους  95 γραμμαρίων  και φυσίγγια.  

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση