HomeΚΡΗΤΗΤα Καλέσα…επί τάπητος στο Δήμο Μαλεβιζίου

Τα Καλέσα…επί τάπητος στο Δήμο Μαλεβιζίου

Με τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τα Καλέσα είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Δημήτρη Λυδάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αντώνη Βασιλάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της ανάπλασης του κέντρου των Καλεσών, του κοιμητηρίου, της αγροτικής οδοποιίας και των δρόμων του οικισμού, καθώς και θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του οικισμού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Τα Καλέσα, αυτός ο πανέμορφος οικισμός δίπλα στην πόλη, αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια με ταχύτατους ρυθμούς.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του και μέσα από συνεργασίες με την τοπική κοινωνία και συναρμόδιους φορείς, να ενισχύσουμε αυτή την αναπτυξιακή προοπτική.

Δεν είναι εύκολη η προσπάθεια, αλλά με μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό έχουμε καταφέρει αρκετά και σημαντικά πράγματα, ενώ σχεδιάζουμε ακόμα περισσότερα για το μέλλον».

Διαφήμιση
Διαφήμιση