HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑύγουστος γεμάτος εκδηλώσεις στο Τεχνόπολις

Αύγουστος γεμάτος εκδηλώσεις στο Τεχνόπολις

Δείτε το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Θέατρο Τεχνόπολις πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία από την αρχή της έναρξης του και συνεχίζεται και για τους επόμενους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο προσφέροντας άρτιες πολιτιστικές προτάσεις, αποτελούμενες από σπουδαίες βραβευμένες θεατρικές παραστάσεις , μοναδικές μουσικές συνεργασίες και αφιερώματα , βραδιές γέλιου με τους πιο γνωστούς stand up κωμικούς και εντυπωσιακά χορευτικά υπερθεάματα που θα σας καταπλήξουν με τις βιντεοπροβολές και τα ακροβατικά τους.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :

–         Τρίτη 01 Αυγούστου : Θέατρο » Η Πόρνη από Πάνω » σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη με την Κατερίνα Διδασκάλου

Η παράσταση που καθηλώνει με την γρήγορη αφήγηση, την εσωτερική της δράση και τις συνεχείς ανατροπές που παρουσιάζουν τα γεγονότα παρά το γεγονός πως πρόκειται για μονόλογο.

–        Τετάρτη 02 Αυγούστου : Μουσική Πάνος Μουζουράκης and the Muzicians

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και γνωστές διασκευές

–         Πέμπτη 03 Αυγούστου : Θέατρο » Το Δεντρο του Οιδίποδα σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη

Η Ομάδα ΙΔΕΑ σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη μας παρουσιάζει την νέα τους παράσταση, που χάρισε το βραβείο Δημήτρης Χόρν στον Κωνσταντίνο Μπιμπή. Ένα μεθυστικό πανηγύρι πάνω στην υπέροχη ιστορία του Οιδίποδα. Επτά ηθοποιοί και ο σκη- νοθέτης, ως μουσικός επί σκηνής, σκαρφαλώνουν το δέντρο του Οιδίποδα

–        Παρασκευή 04 Αυγούστου : Θέατρο » Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2″ σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη

Απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.  από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών

–         Σάββατο 05 και Κυριακή 06 Αυγούστου : Χοροθέατρο Νεφελόπετρα με την παράσταση «AQUA»

H Νefelopetra μετά από τρία χρόνια επιτυχίας με το Circus explosiva παρουσιάζει το Nefelopetra Aqua. Μια παράσταση με live μουσική, χορό, ακροβατικά και video arts. Εξι performers ,τρεις μουσικοί, μία εναέρια ακροβάτρια ,μια σοπρανο και μια χορεύτρια ,φιλοδοξούν μέσω της μουσικής και της κίνησης να εξερευνήσουν το μυστήριο της ζωής.

–         Τρίτη 08 Αυγούστου :  Stand Up Comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε, ο Γιώργος επιστρέφει με την παράσταση που αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα, αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας! Μια παράσταση που θα μας κάνει να γελάσουμε πολύ !!!

–        Πέμπτη 10 Αυγούστου : Θέατρο «Συμβολαιογράφος» σε σκηνοθεσία Γιώργος Καραμίχος με την Υρώ Μανέ

Μια παράσταση απολογία και εξομολόγηση μαζί. Μια γυναίκα η Ερασμία χήρα μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της εγκλωβισμένη σε ένα περίπτερο και στα χρηστά ήθη της επαρχιακής κοινωνίας που ζει. Δεν επιτρέπεται να επιθυμήσει να ερωτευτεί εν τέλει να ζήσει.Επιθυμεί το απαγορευμένο.

–        Παρασκευή 11 Αυγούστου : Κωμική Παράσταση «Το Ναυάγιο»

Ένα καράβι…. Ένα  ναυτικό ατύχημα …Ένας Καπετάνιος Ένα ναύαγιο… Ενα ερημονήσι στη μέση του Ωκεανού…Μια απίθανη επιβίωση…Μια απρόσμενη συντροφιά… Μια ανα- πάντεχη διάσωση… Και ένας πειρα- τής που του φανερώνει κρυμ- μένα μυστικά που αλλάζουν τη ζωή του!  Με τον Κώστα Παπαγεωργίου και Αλέξανδρο Ζουριδάκη.

–        Δευτέρα 21 Αυγούστου : Μουσική συναυλία με την MONIKA

Η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έδωσε νέα πνοή στην ελληνική μουσική σκηνή, μετά από τις sold out συναυλίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό , επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Θα ακουστούν εκτός από το καινούργιο υλικό, όλες οι αγαπημένες επιτυχίες κλασικές στιγμές της Μόνικας, από ολόκληρη τη δισκογραφία της.

–        Τετάρτη 23 Αυγούστου : Μουσική παράσταση με τον  Νίκο Ξυδάκη την  Ελένη Τσαλιγοπούλου και Bogaz Musique σε μια συλλεκτική συνεργασία !

Με μία ενθουσιώδη απόφαση που πάρθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, οι Bogaz Musique έρχονται να προτείνουν μια ολοκαίνουργια,  και δυναμική και φρέσκια ανάγνωση των πιο αγαπημένων τραγουδιών του συνθέτη Νίκου Ξυδάκη, συνοδεύοντας την Ελένη Τσαλιγοπούλου καθώς θα εισέρχεται στο μαγικό ρεαλισμό του σύμπαντος των τραγουδιών του.

–        Δευτέρα 28 Αυγούστου : Θέατρο «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον» του Δήμου Αβδελιώτη με την Ιωάννα Παππά.

Ο Δήμος Αβδελιώδης παρουσιάζει ένα από τα εμβληματικότερα έργα της ελληνικής πεζογραφίας «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον», με την Ιωάννα Παππά να ενσαρκώνει καθηλωτικά όλους τους ήρωες του διηγήματος. Ένα θαυμάσιο ταξίδι με μοναδικό μέσο την ερμηνεία και τη κίνηση, και με συνοδεία την αυθεντική μουσική του Βαγγέλη Γιαννάκη.

–        Τρίτη 29 Αυγούστου : Stand Up Comedy με την Δημήτρη Δημόπουλο

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε στην κωμωδία ως stand-up κωμικός το 1996 ως μέλος της ομάδας «Νύχτες Κωμωδίας». Από το 2009 έγραψε και παρουσίασε δύο σόλο παραστάσεις («Αντί διδακτορικού» και «Υπερπαραγωγή») καθώς και συμμετείχε σε ομαδικές παρα- στάσεις stand up σε όλη την Ελλάδα.

–        Τετάρτη 30 Αυγούστου : Μουσική συναυλία Ορφέας Περίδης & Λιζέτα Καλημέρη

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η  Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά. Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη μουσική, ο Ορφέας & η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας τους.

–        Σάββατο 02 και Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου

Παιδικό Θέατρο  «Ο Ζητιάνος και η Χρυσή Κλειδαρότρυπα».

Τραγουδιστές, χορευτές και ηθοποιοί, σε σκηνοθεσία της Λένας Γεωργιάδου, και τέσσερις μουσικοί, δίνουν πνοή σ’ ένα υπέροχο βιβλίο και παρουσιάζουν το πιο μαγευτικό παραμύθι που ακούσατε ποτέ! Σε μια παράξενη πολιτεία, μέσα από μια χρυσή κλειδα- ρότρυπα, οι άνθρωποι έβλεπαν τα όνειρά τους. Σε αυτή την κλειδαρότρυπα είδε κι ένας ζητιάνος τα όνειρα και τις επιθυμίες του. Έτσι αποφάσισε να βρει το κλειδί που θα την άνοιγε…

–        Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου :  Μουσική συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Ύστερα από μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες αλλά και σπουδαίες συνεργασίες, η Γιώτα Νέγκα ετοιμάζει την καλοκαιρινή περιοδεία της, με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Η Γιώτα Νέγκα χαράζει μια επιτυχημένη πορεία γεμάτη από σημαντικές συνεργασίες τόσο στη δισκογραφία όσο και στη σκηνή .

–        Παρασκευή 08 και Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου

Θέατρο «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…»

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες της ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για 9η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Με έναν εξαιρετικά επιλεγμένο θίασο με σπουδαίους ηθοποιούς που θα μας προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση. Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει να αυξάνεται !!  Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Ρήγας.

–        Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου : Μουσική παράσταση «Διονύσης Σαββόπουλος 50 χρόνια Φορτηγό»

Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού πια βινυλίου «Φορτηγό» του Διονύση Σαββόπουλου, του μεγάλου Έλληνα δημιουργού, ξεκινώντας το μουσικό ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας στο πλάι του αξιολογους μουσικούς όπως Κατερίνα Πολέμη, Θέμο Σκανδάμη, Εύη Μάζη, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Δημήτρη Λάππα θα μας παρουσιάζσει μια μοναδική μουσική παράσταση με θεατρικότητα και γνωστές μελωδίες που έχουν απολαύσει πολλές γενιές ανθρώπων.

–        Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου :  Μουσική συναυλία «40 Χρόνια Βασίλης Καρράς»

Ο Βασίλης Καρράς έρχεται για να γιορτάσει με το μεγάλο κοινό του, τα 40 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή.  Ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες! Ο Βασίλης Καρράς θα είναι εκεί ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια…

–        Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου : Μουσική συναυλία με τον Παύλο Παυλίδη & B Movies

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ταξιδεύουν και αυτό το καλοκαίρι  και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού. Ένα υψηλής έντασης live, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μεταγενέστερη διαδρομή του Παύλου.

Σημεία προπώλησης εκδηλώσεων:

Πολυχώρος Τεχνόπολις – Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά προπώληση στο  www.viva.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση