HomeΚΡΗΤΗ«Τα νέα απορριμματοφόρα βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας στην καθαριότητα»

«Τα νέα απορριμματοφόρα βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας στην καθαριότητα»

Παρέμβαση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο θέμα της προμήθειας νέων απορριμματοφόρων από τον δήμο Ηρακλείου αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, υπογραμμίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες υγιεινής και εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά:

«Βελτίωση των συνθηκών Υγιεινής και Ασφάλειας για τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου αποτελεί  η παραλαβή  των νέων  8 καινούργιων απορριμματοφόρων .

Στην παραλαβή των 8 νέων απορριμματοφόρων του Δήμου Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Μάντρα του Δήμου παρόν ήταν και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Η  Στέλιος Βοργιάς.

Η παραλαβή των νέων απορριμματοφόρων ήταν άκρως απαραίτητη αφού όπως επανειλημμένα έχει επισημάνει στο παρελθόν το Ε.Κ.Η. ο στόλος ήταν πεπαλαιωμένος ( η τελευταία αγορά πραγματοποιήθηκε το 2004) με αποτέλεσμα στα σχεδόν μισά απορριμματοφόρα να μην λειτουργούν όπως έπρεπε τα μέτρα ασφάλειας των εργαζομένων.

Ευελπιστούμε ότι τόσο με την παραλαβή των νέων απορριμματοφόρων όσο και με την σταδιακή κάλυψη των υπόλοιπων αναγκών σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας θα εξαλειφθούν τα εργατικά ατυχήματα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση