HomeCity GuideΗ “ΦΤΕΡΕΝΗ ΚΟΡΗ” στην Πύλη Βηθλεέμ

Η “ΦΤΕΡΕΝΗ ΚΟΡΗ” στην Πύλη Βηθλεέμ

Από την ομάδα παραστατικών τεχνών “προ-ΤΑΣΗ”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα παραστατικών τεχνών «προΤΑΣΗ» παρουσιάζει «Η ΦΤΕΡΕΝΗ ΚΟΡΗ» στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ηρακλείου αύριο Τρίτη στις 9.30 το βράδυ στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ».

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Λαμία, την Αθήνα και τη Ρόδο, η μαγεμένη κόρη-πουλί θα εξασφαλίσει για μια ακόμη βραδιά το θρόνο στο βασιλόπουλο που την αγάπησε σφόδρα, ξαναβρίσκοντας συνάμα τη χαμένη ομορφιά της και νικώντας τις σκοτεινές δοκιμασίες της δρακόντισσας μάνας της.

i-ftereni-kori-protasis

Για άλλη μια φορά θα εμφανιστεί στο Μεγάλο Κάστρο, την πόλη από όπου ξεκίνησε το καλλιτεχνικό της ταξίδι, μόνο που τώρα θα παρουσιαστεί σε ανοικτό χώρο, στα Τείχη της πόλεως και συγκεκριμένα στη Βόρεια Χαμηλή Πλατεία Προμαχώνα «Βηθλεέμ» με κατεύθυνση το θεόρατο τείχος και όχι τη διαμορφωμένη σκηνή.

Η παράσταση προσφέρεται για θεατές κάθε ηλικίας –μικρούς και μεγάλους, διαθέτοντας ως κύρια δομικά στοιχεία το θέατρο, το χορό και την κινηματογραφική προβολή.

ftereni-kori-protasis

Συντελεστές: Θεατρική προσαρμογή – αφήγηση – σκηνοθεσία: Δημήτρης Φοινίτσης, Ερμηνεία – χορογραφία: Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Μουσική: Tokso Quartet / Κέλυ Θωμά – Sigrun Eng – Eleonore Billy – Anne Hytta, Κοστούμι: Diana Ender, Σκίτσα – κατασκευές: Άννα Χατζηδάκη, Βίντεο: Μαρία Χατζημηνά, Παραγωγή: Stravaganti NUOVI.

Είσοδος: 7 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση