HomeHL-SportsΑνακηρύχθηκε ευεργέτης του Εργοτέλη ο Βρέντζος

Ανακηρύχθηκε ευεργέτης του Εργοτέλη ο Βρέντζος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 300.000 το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ

Υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο οι προερχόμενοι από την ομάδα Νέων Βογιατζής, Μανουσάκης και Χανιωτάκης

Ο Μαγκέτ Σαμί αποτελεί τον νέο ισχυρό άνδρα του Εργοτέλη ύστερα από τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, με τους Ηρακλειώτες να ενημερώνουν το Σάββατο  για όσα αποφασίστηκαν.

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ξεκινούν με ταχείς ρυθμούς τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, που θα έχει αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ.

Aπό εκεί και πέρα, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος ανακηρύχθηκε ευεργέτης του σωματείου για όσα πρόσφερε, ενώ οι προερχόμενοι από την ομάδα Νέων Βογιατζής, Μανουσάκης και Χανιωτάκης θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο για να ξεκινήσει και η στελέχωση του ρόστερ.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Στις 28 Ιουλίου 2017 η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Εργοτέλης ομόφωνα αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 64 του νόμου 2725/1999, την ίδρυση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο τριακοσίων χιλιάδων ευρώ, την πλειοψηφία του οποίου θα καλύψουν οι επιχειρηματίες Μαγκεντ και Ναντιμ Σάμι.

Ταυτόχρονα η Γενική Συνέλευση εξέλεξε, σύμφωνα με το νόμο, πενταμελή προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για την υλοποίηση της απόφασης της, αποτελούμενη από τους ως άνω δυο μεγαλομετόχους της συσταθησομένης εταιρείας και τους κ.κ. Γιώργο Τουτζάρη, Γιώργο Στειακάκη, Γιάννη Μπροκαλάκη.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες της η Γενική Συνέλευση, μετά από πρόταση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργου Στειακάκη, ομόφωνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Βρέντζου, ανακηρύσσοντας αυτόν ευεργέτη του σωματείου για την προσφορά του στο σύλλογο, χωρίς την οποία θα εστερείτο της σημερινής ευκαιρίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, η επιτροπή, μέσω του εκπροσώπου των μεγαλομετόχων Γιώργου Τουνταρη, είχε επαφές με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την υπο ίδρυση ΠΑΕ, τα οποία και προσελήφθησαν, και απηυθυνε πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου Βογιατζή, Μανουσάκη και Χανιωτάκη, οι οποίοι ήταν μέλη της πρωταθλήτριας ερασιτεχνικής ομάδας μας, την οποία πρόταση και αποδέχτηκαν φυσικά με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Ταυτόχρονα εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, μετά από πρόσκληση του προεδρεύοντος κ. Γιώργου Στειακάκη, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα οι σχεδιασμοί της επόμενης μέρας ώστε το σωματείο να είναι έτοιμο εντός των επόμενων ημερών να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα και τις ομάδες που έχει υπό την αιγίδα του.

Ο χρόνος διενέργειας εκλογών στον Γ.Σ. Εργοτέλη, λόγω της παραιτήσεως του προέδρου Γιώργου Βρέντζου, αλλά και της ανάγκης στελέχωσης αυτού με νέα μέλη, θα οριστεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του συμβουλίου την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017».

Διαφήμιση
Διαφήμιση