HomeHL-9Τα πρόβατα στο μαντρί ήταν … ξένα

Τα πρόβατα στο μαντρί ήταν … ξένα

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ζωοκλοπής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… 24 πρόβατα που ανήκαν σε άλλους είχε στο ποιμνιοστάσιό της μία 33χρονη σε περιοχή του δήμου Φαιστού, γεγονός που οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης ζωοκλοπής που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Φαιστού και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, έκαναν έλεγχο στο μιτάτο της 33χρονος. Όπως διαπιστώθηκε, ανάμεσα στα πρόβατα που είχε στην ιδιοκτησία της εντοπίστηκαν και 24 τα οποία όχι μόνο δεν της ανήκαν αλλά είχαν κλαπεί στις 13 Ιουλίου 2016. Θα πρέπει να σημειωθεί πως τη στιγμή του ελέγχου, η ιδιοκτήτρια του ποιμνιοστασίου απουσίαζε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο υπεύθυνο που βρισκόταν την ώρα εκείνη στον χώρο. Σε βάρος του μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε αγοράσει τα κλεμμένα προβατοειδή από έναν 45χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της ζωοκλοπής που είχε γίνει πέρυσι τον Ιούλιο.

Τα 24 πρόβατα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους στον Δήμο Γόρτυνα, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση