HomeHL-9«Σκόρπισαν τον φόβο» ληστεύοντας και χτυπώντας περαστικούς!

«Σκόρπισαν τον φόβο» ληστεύοντας και χτυπώντας περαστικούς!

Τρεις οι συλλήψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δημόσιο κίνδυνο» στην κυριολεξία αποτελούσαν τρεις άνδρες, ένας 25χρονος Κρητικός και δύο ακόμη νεαροί από την Αλβανία, ηλικίας 21 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα «σκόρπισαν τον τρόμο» στη Χερσόνησο, χτυπώντας ανυποψίαστο περαστικό και ληστεύοντας ένα νεαρό τουρίστα από την Ολλανδία.

Αρχικά, οι τρεις άνδρες που κινούνταν χθες με ένα δίκυκλο σε περιοχή της Χερσονήσου χτύπησαν έναν 27χρονο Ηρακλειώτη προκαλώντας του σωματικές βλάβες, και λίγο αργότερα, οι δύο εξ αυτών, και πιο συγκεκριμένα, οι νεαροί από την Αλβανία, επιτέθηκαν σε έναν τουρίστα από την Ολλανδία, από την οποίο με τη χρήση βίας άρπαξαν το κινητό τηλέφωνό του, τα χρήματα που είχε πάνω του καθώς και ένα κόσμημα που φορούσε.

narkotika

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών και στη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η παρέα των τριών ήταν εκείνη που είχε χτυπήσει τον 27χρονο και είχε ληστέψει τον νεαρό τουρίστα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, εντόπισαν και συνέλαβαν αρχικά τους δύο αλλοδαπούς και στη συνέχεια τον 25χρονο Κρητικό.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 21χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 689,4 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση