HomeΚΡΗΤΗΣε νέο κτίριο οι  υπηρεσίες του δήμου

Σε νέο κτίριο οι  υπηρεσίες του δήμου

Υπογράφηκε η μισθωτήρια σύμβαση στον Άγιο Νικόλαο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η μεταστέγαση των υπηρεσιών του Δήμου σ’ ένα σύγχρονο κτίριο – όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν οι υπηρεσίες του ΟΤΕ- καταδεικνύει αν μη τι άλλο, την βούληση της Δημοτικής Αρχής ν’ αλλάξει την λογική λειτουργίας της πόλης, παρεμβαίνοντας με τρόπο ουσιαστικό στα κυκλοφοριακά ζητήματα που ταλανίζουν ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Στην λογική αυτή  συγκεντρώνοντας σ’ ένα σύγχρονο κτίριο το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου,  συμβάλλουμε πολλαπλά στην αποσυμφόρηση της πόλης αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών».

symbash-dhmos-ag-2

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.  Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την υπογραφή σήμερα της μισθωτήριας σύμβασης με την εταιρία Αξιοποίησης Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ακινήτων του ΟΤΕ που συνυπέγραψαν ο προϊστάμενος του τμήματος (μηχανικός), Δημ. Σκουλικάρης, ο κ. Ζερβός καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου.

symbash-dhmos-ag-5

Είναι γεγονός ότι παρά τις όποιες αιτιάσεις που διατυπώθηκαν τον προηγούμενο καιρό,  είτε μέσω συλλογικών οργάνων -είτε μεμονωμένα, η συγκέντρωση των υπηρεσιών σ’ ένα σύγχρονο κτίριο που κατασκευάστηκε στην δεκαετία του ΄90 με στόχο να καλύψει εκείνη την εποχή τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του Οργανισμού, αναμένεται να συμβάλλει θετικά όχι μόνο στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας δεκάδων υπαλλήλων του δήμου – δεδομένου ότι οι χώροι που διατίθενται είναι ήδη διαμορφωμένοι για την λειτουργία γραφείων, αλλά  και για να δοθεί η δυνατότητα, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η κίνηση  στο κέντρο της πόλης -όπου μέχρι σήμερα στεγάζονται οι υπηρεσίες του δήμου.

symbash-dhmos-ag-1

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αμέσως μετά την μεταστέγαση των υπηρεσιών, θα εξεταστεί σοβαρά η εξαγορά του συγκεκριμένου ακινήτου, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα σε δεύτερο χρόνο, δημιουργίας  ενός κτιρίου υπηρεσιών του Δήμου αντάξιο, της σημασίας και του κύρους του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση