HomeHL-SportsΤα είπε με τους οργανωμένους ο Τσάλος

Τα είπε με τους οργανωμένους ο Τσάλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τους ζήτησε να στηρίξουν την ομάδα και την προσπάθεια της διοίκησης * Φιλικά με Παναχαϊκή, Τρίκαλα και Κισσαμικό

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων στο Γεντί Κουλέ είχε ο Φώτης Τσάλος το βράδυ της Πέμπτης .

Ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ εξήγησε στους οπαδούς τον λόγο για τον οποίο ανέλαβε, ενώ τους ζήτησε να στηρίξουν την ομάδα και την προσπάθεια της διοίκησης.

Μάλιστα, τους πρότεινε να καθιερώσουν τις συναντήσεις, ώστε να τους λύνονται από… πρώτο χέρι όλες οι απορίες που μπορεί να προκύψουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων, είχε το βράδυ της  Πέμπτης, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτης Τσάλος.

Η συνάντηση έγινε στο Γεντί Κουλέ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ  ενημέρωσε τους συνδεσμίτες για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ και για το λόγο που αποφάσισε να μπεί μπροστά.

Όπως τους είπε «δεν ήθελα ο ΟΦΗ να φύγει από τα χέρια κρητικών επιχειρηματιών».

Ζήτησε την στήριξη τους, στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και τους τόνισε ότι «το τηλέφωνο μου θα είναι ανοιχτό, για όποιον θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε».

Μάλιστα πρότεινε, να γίνεται μια τέτοια συνάντηση, συχνά, ώστε να λύνονται απορίες που πιθανόν να προκύπτουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

O πρόεδρος του ΟΦΗ, ενημέρωσε τους συνδεσμίτες, για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του, αλλά και την αγάπη του για τον ΟΦΗ. Οπως τους είπε «είμαι μόνος, δεν έχω κανένα πίσω μου. Μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους του ΟΦΗ, τους οποίους επίσης θέλω δίπλα μου, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί  να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Ο κ. Τσάλος τόνισε στους οργανωμένους ότι τις επόμενες μέρες, θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας και ζήτησε την βοήθεια όλου του κόσμου του ΟΦΗ, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να έχει έσοδα και να είναι πιο δυνατός οικονομικά.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την πρόταση που του έκαναν να βάψουν και φέτος το γήπεδο του ΟΦΗ, όπως κάνουν κάθε χρόνο».

Τα «τεστ» στο Καρπενήσι

Παράλληλα, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν και τα φιλικά που θα δώσουν στο Καρπενήσι όπου θα βρεθούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αντίπαλοι θα είναι οι Παναχαϊκής, Τρίκαλα και Κισσαμικός, ενώ με την επιστροφή του στην Κρήτη θα ακολουθήσουν και άλλα «τεστ» με τοπικές ομάδες που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Αναλυτικά: «Tρία φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο ΟΦΗ, στο διάστημα της παραμονής του, στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του από τις 7-19 Αυγούστου. Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει Παναχαική, Τρίκαλα και Κισσαμικό.

Αναλυτικά τα φιλικά του ΟΦΗ:

ΟΦΗ-Παναχαική 9/8

ΟΦΗ-Τρίκαλα 12/8

ΟΦΗ-Κισσαμικός 16/8

Να σημειωθεί ότι με την επιστροφή του στην Κρήτη, ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικά παιχνίδια με ομάδες του νησιού. Το πλήρες πρόγραμμα για τα φιλικά στην Κρήτη, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση