HomeΚΡΗΤΗ«Ντροπή σε αυτούς που κατέστρεψαν το προπονητήριο του Μ. Στεφανουδάκη»

«Ντροπή σε αυτούς που κατέστρεψαν το προπονητήριο του Μ. Στεφανουδάκη»

Ανακοίνωση του γραμματέα της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ανακοίνωση και μάλιστα σε προσωπικό ύφος, εξέδωσε ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή τις δολιοφθορές που υπήρξαν για τρίρη φορά στο προπονητήριο του παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μόνο θλίψη και ντροπή προκαλεί η είδηση της δολιοφθοράς, για 3η φορά, στο προπονητήριο του Παραολυμιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη.

Ο κ. Στεφανουδάκης, μόλις προ ολίγων ημερών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του ακοντισμού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο προσθέτοντας μια ακόμη τιμητική διάκριση στην εντυπωσιακή συλλογή των διακρίσεων που έχει φέρει στη χώρα μας.  

Αυτή η παρακμή, που προσπαθούν να επιβάλλουν κάποιοι, με απρεπείς και ανήθικες συμπεριφορές, δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα και τις αξίες του τόπου μας, … δεν αγγίζουν τις αξίες που υπηρετεί ο Μανώλης.

Νοιώθουμε υπερήφανοι για τη δουλειά του Μανώλη, για του Έλληνες που αγωνίζονται, … που σηκώνουν την Ελλάδα ψηλά, …που μας γεμίζουν περηφάνια και μας δείχνουν το δρόμο της μαχητικότητας, της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της επιτυχίας.

Νοιώθω πιο πολύ υπερήφανος ως μεσαρίτης για το έργο, το ήθος και την δουλειά του Μανώλη. Μας συνδέει μια ειλικρινή φιλία , μια ανιδιοτελής φιλία, και οι επιτυχίες σου αποτελούν παράδειγμα θάρρους, επιμονής, δύναμης και αγάπης για τη ζωή.   

Μανώλη, μας κάνεις υπερήφανους!

Μανώλη, προχώρα! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση