HomeΚΟΣΜΟΣ15χρονη θύμα βιασμού ζήτησε βοήθεια από περαστικό και εκείνος την κακοποίησε

15χρονη θύμα βιασμού ζήτησε βοήθεια από περαστικό και εκείνος την κακοποίησε

Σοκ στη Βρετανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι η Βρετανία από την είδηση του βιασμού ενός 15χρονου κοριτσιού από δύο διαφορετικούς άνδρες μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο δεύτερος άνδρας που βίασε την κοπέλα ήταν εκείνος στον οποίο απευθύνθηκε η 15χρονη για να ζητήσει βοήθεια μετά τον πρώτο βιασμό!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έφηβη δέχτηκε την πρώτη επίθεση σε ένα απομονωμένο τμήμα του σιδηροδρομικού σταθμού Witton του Μπέρμιγχαμ, κοντά στο γήπεδο της Aston Villa, κάποια στιγμή μεταξύ 19:00 το απόγευμα της Τρίτης και 2 το επόμενο πρωί.

Οπως γράφει ο Ιndependent, το θύμα προχωρούσε στον σταθμό μαζί με ένα φίλο της, αλλά το απομάκρυνε ένας άντρας που το πλησίασε. Λίγο μετά την επίθεση, το θύμα βγήκε από τον σταθμό και σταμάτησε ένα διερχόμενο όχημα ζητώντας βοήθεια.

Ωστόσο, μπαίνοντας στο όχημα βιάστηκε για δεύτερη φορά από άλλον άντρα. Η βρετανική Αστυνομία Μεταφορών και η αστυνομία των West Midlands έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δύο βιαστές, ενώ απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο πρώτος δράστης είναι Ασιάτης γύρω στα 20, με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ύψους 1,82 μ. και λεπτός. Όσον αφορά στον δεύτερο, πάντα σύμφωνα με τις περιγραφές, είναι και αυτός Ασιάτης, γύρω στα 20, κοντά στο 1,60 μ. και εύσωμος.

Η αστυνομία τόνισε στην ενημέρωσή της ότι η 15χρονη λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση