HomeHL-LifestyleΗθοποιός του Game of Thrones κάνει χρυσές δουλειές ως… φούρναρης

Ηθοποιός του Game of Thrones κάνει χρυσές δουλειές ως… φούρναρης

Πρόκειται για τον «Χοτ Πάι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έναν πανέξυπνο τρόπο να εξαργυρώσει τη φήμη που απέκτησε με τις εμφανίσεις του στην σούπερ-επιτυχημένη σειρά Game of Thrones βρήκε ο νεαρός ηθοποιός Ben Hawkey.

Ο Hawkey, ο οποίος υποδύεται στη σειρά τον «Χοτ Πάι», έναν έφηβο που ταξίδεψε για ένα διάστημα με την Άρια Σταρκ και μοιράστηκε τις περιπέτειές της προτού τελικά «προσληφεί» ως μάγειρας σε ένα καπηλειό (η δουλειά που πάντα ονειρευόταν) άνοιξε πρόσφατα έναν φούρνο στο Λονδίνο με το ευφάνταστο όνομα «You Know Nothing John Dough».

xot-pai1

Στον φούρνο του, ο οποίος έκανε εγκαίνια την περασμένη εβδομάδα, αμέσως μετά από την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου 7ου κύκλου της σειράς, ο Hawkey πουλάει διάφορα είδη ψωμιού και γλυκίσματα που παραπέμπουν σε σκηνές της δημοφιλούς σειράς.

Εξάλλου και το όνομα της επιχείρησης είναι παρμένο από τη διάσημη πλέον φράση της Ύγκριτ στον Τζόν Σνόου, με την οποία τον ενημέρωνε ότι… δεν ξέρει τι του γίνεται.

Ο Hawkey πάντως από τη μεριά του ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, αφού η ιδέα να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά του από το GoT για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση έχει ήδη στεφθεί με επιτυχία. Ειδικά ένα από τα εδέσματα που πουλά ο φούρνος, τα ψωμάκια σε σχήμα ανταρόλυκου (το έμβλημα των Σταρκ) δεν προλαβαίνει καν να μείνει στα ράφια, αφού οι παραγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη!

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση