HomeHL-9Πρώτη προβολή του making of της ταινίας Καζαντζάκη του Σμαραγδή

Πρώτη προβολή του making of της ταινίας Καζαντζάκη του Σμαραγδή

Παρουσία σκηνοθέτη και προέδρου της Δημοκρατίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τo making of της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή με τίτλο «Καζαντζάκης» αναμένεται να προβληθεί μεθαύριο, Σάββατο στο θερινό κινηματογράφο των Αρχανών, όπως πρώτο αποκάλυψε το cretapost σε προηγούμενο δημοσίευμα.

Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «Έτος Καζαντζάκη» ενώ στις Αρχάνες θα παρευρεθούν τόσο ο σπουδαίος κρητικός σκηνοθέτης της ταινίας όσο και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Πήραμε την ευλογία της Κρήτης και γι’ αυτό η ταινία και το making of θα παιχτούν για πρώτη φορά στο νησί, για να «βαπτιστούν». Στα Αστερούσια Όρη ξεκίνησαν τα γυρίσματα, άρα θα πραγματοποιήσουμε τις προβολές στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων», ανέφερε στο cretapost, ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής τονίζοντας παράλληλα την συμβολή των Κρητικών.

«Αν δεν υπήρχαν οι Κρητικοί δεν θα γινόταν ποτέ αυτή η ταινία. Οι καλοί άνθρωποι της Κρήτης, επώνυμοι και ανώνυμοι, βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η ταινία που θέλει να προβάλει την οικουμενική διάσταση του Καζαντζάκη», υπογράμμισε ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία «Καζαντζάκης» θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση