HomeΣΠΟΡΓιάννης Βρέντζος: «Δεν έχει καν συμφωνήσει με ΟΦΗ ο Λεάλ»

Γιάννης Βρέντζος: «Δεν έχει καν συμφωνήσει με ΟΦΗ ο Λεάλ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υπό παραίτηση πρόεδρος του Εργοτέλη έδωσε τη δική του διάσταση στο θέμα του Ουρουγουανού

Μπορεί ο ΟΦΗ να ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρχιο Λεάλ, όμως, ο Γιάννης Βρέντζος με δήλωσή του έδωσε νέα διάσταση στο θέμα τονίζοντας ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο υπό παραίτηση πρόεδρος του Εργοτέλη τόνισε ότι είχε επαφή με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό το πρωί της Πέμπτης  και πως η πρόταση του ΟΦΗ είναι πολύ χαμηλότερη από όσα έπαιρνε πέρυσι ο παίκτης στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά: «Ο Λεάλ όχι μόνο δεν έχει υπογράψει ακόμα αλλά ούτε καν είχε οριστικά συμφωνήσει μέχρι σήμερα το πρωί. Επικοινωνήσαμε χτες αργά το βράδυ και με ενημέρωσε για την πρόταση του ΟΦΗ, η οποία είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που είχε πέρυσι στον Εργοτέλη και η οποία δεν τον ικανοποιεί.

Μου είπε δεν μπορεί να μας περιμένει άλλο και ότι πρέπει να του κάνουμε πρόταση και να συμφωνήσουμε άμεσα. Ενημέρωσα τον υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος προβλέπω ότι θα αναλάβει την ΠΑΕ, συμβουλεύοντας τον να κλείσουμε άμεσα τον Σέρχιο, τον οποίο θεωρώ απαραίτητο στον Εργοτέλη για αγωνιστικούς και «ψυχολογικούς» λόγους.

Του είπα ότι θα ήταν ένα πολύ καλό δώρο στον κόσμο του Εργοτέλη και μια επικοινωνιακή νίκη απέναντι στον Συμπολίτη που βιάστηκε να τον ανακοινώσει. Μου απάντησε, μέσω του Έλληνα συνεργάτη του, ότι έχει ήδη κλεισμένες τις θέσεις των ξένων κι ότι θα ψάξει μόνο για Έλληνες. Κατόπιν τούτου ο Λεάλ θα υπογράψει σήμερα στον ΟΦΗ, παρότι η πρόταση δεν τον ικανοποιεί, διότι θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο και να αγωνιστεί τουλάχιστον στη Football League.

Ο ΟΦΗ έκανε μια πολύ καλή μεταγραφή και μάλιστα χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα (και μπράβο του). O Σέρχιο ούτε μας πρόδωσε ούτε μας πούλησε, όπως τον κατηγορούν ήδη κάποιοι. Ήθελε να μείνει στον Εργοτέλη και μας περίμενε μέχρι και σήμερα, απορρίπτοντας ή καθυστερώντας διάφορες προτάσεις, ελπίζοντας ότι θα βρούμε λύση με την ΠΑΕ.

Λύση φαίνεται να βρίσκεται πιθανότατα, αλλά ο Λεάλ δεν μας κάνει… Το ίδιο έκαναν για μεγάλο διάστημα ή κάνουν ακόμα πολλά από τα άλλα παιδιά που ήταν μαζί μας πέρυσι, όπως και άλλοι που είτε έχουν περάσει από τον Εργοτέλη είτε όχι: Ντιέγκο, Μπόκι, Μπρούνο, Δημήτρης, Αλέξης και πολλοί άλλοι (αναφέρω μόνο μικρά ονόματα για να μην δημιουργήσω πρόβλημα σε κάποιους…).

Καλή συνέχεια Σέρχιο! Μας στενοχώρησες αλλά δεν φταις εσύ…».

Διαφήμιση
Διαφήμιση