HomeΕΛΛΑΔΑΕφημέρευε στο νοσοκομείο που παρέλαβε τις σορούς του αρραβωνιαστικού της

Εφημέρευε στο νοσοκομείο που παρέλαβε τις σορούς του αρραβωνιαστικού της

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για την αρραβωνιαστικιά του 34χρονου, Νικόλαου Γρηγορίου, αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα στη Λάρισα.

Η κοπέλα εργάζεται ως οφθαλμίατρος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, το οποίο τέθηκε σε ετοιμότητα χθες το βράδυ για να υποδεχθεί τραυματία ή νεκρό από την πτώση του αεροπλάνου.

Εκείνη την ώρα η κοπέλα ήταν σε υπηρεσία… Λίγο αργότερα θα βρισκόταν στην τραγική θέση να υποδεχτεί στο νοσοκομείο το πτώμα του αγαπημένου της!

Οι 34χρονος Νίκος Γρηγορίου και ο 43χρονος φίλος του Διονύσης Τσεκούρας, επιχειρηματίας στη Λάρισα, βρέθηκαν να πετούν μαζί, όπως και άλλες φορές, αφού ήταν μέλη της αερολέσχης Λάρισας.

Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη «Φάντομ» και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα. Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν στις 3 τα ξημερώματα δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε στην περιοχή Δένδρα.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Αερολέσχης ήταν δύσκολη, καθώς η νύχτα και το μικρό μέγεθος του αεροσκάφους εμπόδιζαν τον εντοπισμό του. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας, 10 οχήματα και 23 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και ελικόπτερο του Στρατού.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση