HomeHL-9Επιτέθηκαν σε … λάθος άνθρωπο οι κουκουλοφόροι της Ιεράπετρας;

Επιτέθηκαν σε … λάθος άνθρωπο οι κουκουλοφόροι της Ιεράπετρας;

Παραμένει το μυστήριο πίσω από την επίθεση που δέχθηκε ο αγρότης – Πώς εξελίσσεται η υγεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πραγματικό γρίφο για τις αρχές μοιάζει η υπόθεση της άγριας επίθεσης που δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε αγροτική περιοχή της Ιεράπετρας ο 43χρονος αγρότης, που παραμένει νοσηλευόμενος  μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τσεκούρι και σκεπάρνι.

Το γεγονός πως το θύμα της επίθεσης, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και η οικογένειά του και … προσυπογράφουν φίλοι και συγχωριανοί, είναι ένα αγαπητό, φιλήσυχο και φιλειρηνικό μέλος της τοπικής κοινωνίας, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Γιατί όπως είναι ευνόητο σε τέτοιου είδους επιθέσεις, η άκρη του νήματος για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της εξιχνίασης εντοπίζεται στις διαφορές μεταξύ θύματος και δραστών.

Εν προκειμένω όμως το θύμα δεν φαίνεται να είχε διαφορές, οικονομικές ή προσωπικές με κάποιον, γεγονός που στρέφει τις έρευνες των διωκτικών αρχών προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο οι δύο κουκουλοφόροι να «χτύπησαν» τον … λάθος άνθρωπο!

«Μαφιόζικη» επίθεση

Οι δύο άγνωστοι δράστες, τους οποίους η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά, είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους και επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά τη στιγμή που ο 43χρονος ετοιμαζόταν να μπει στο θερμοκήπιό του. Οι κουκουλοφόροι ήταν οπλισμένοι με τσεκούρι και σκεπάρνι και χτυπούσαν τον παραγωγό στο πρόσωπο, στο κεφάλι και τα χέρια. Εξαφανίστηκαν το ίδιο αιφνιδιαστικά τη στιγμή που ο τραυματισμένος άνδρας έπεφτε στο έδαφος, είτε γιατί αντιλήφθηκαν πως είχαν χτυπήσει λάθος άνθρωπο, είτε γιατί θεώρησαν πως το έργο τους είχε ολοκληρωθεί.

Ο τρόπος ωστόσο της δράσης τους παραπέμπει ευθέως σε προειδοποιητική κρούση στο πλαίσιο «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών». Έτσι, το κλειδί του μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση εντοπίζεται κυρίως στο κίνητρο της επίθεσης…

Η υγεία του εξελίσσεται ομαλά

Στο μεταξύ, η πορεία της υγείας του 43χρονου εξελίσσεται ομαλά, καθώς παραμένει στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή του άγριου περιστατικού. Οι γιατροί τον υπέβαλαν στις απαιτούμενες εξετάσεις και φρόντισαν τα τραύματά του, ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση καταγμάτων που είχε υποστεί στο χέρι. Τα τραύματα των χεριών του θα πρέπει να σημειωθεί πως ήταν αμυντικά, καθώς τη στιγμή της υπόθεσης ενστικτωδώς σκέπαζε το κεφάλι με τα χέρια για να προστατευθεί από τα χτυπήματα των δραστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση