HomeHL-SportsΠρώτη (θετική) επαφή με τον Σαμί στον Εργοτέλη…

Πρώτη (θετική) επαφή με τον Σαμί στον Εργοτέλη…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκρως εποικοδομητική κρίθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Εργοτέλη με την οικογένεια Σαμί την Τετάρτη, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες.

Οι Αιγύπτιοι επιχειρηματίες θα παραμείνουν στο Ηράκλειο μέχρι και την Παρασκευή, προκειμένου να παραστούν και στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου και θα ληφθεί η τελική απόφαση, για το αν ευδοκιμήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Το σχέδιο που εμφάνισαν για τον Εργοτέλη αξιολογήθηκε απολύτως ικανοποιητικό και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν σε θετικό κλίμα. Παρόντες ήταν ο ίδιος ο Μαγκέτ Σαμί και ο γιος του Ναντίμ, όπως και οι νομικοί τους σύμβουλοι.

Εκ μέρους του Εργοτέλη ήταν η πενταμελής επιτροπή που ορίσθηκε, η οποία όμως δεν παρέμεινε έτσι μέχρι τέλους, καθώς μετά από φραστικό επεισόδιο που υπήρξε μεταξύ των κ.κ. Βρέντζου και Φραγκάκη και οδήγησε τον πρώτο σε αποχώρηση, ζητήθηκε να αποχωρήσει και ο κ. Φραγκάκης, όπως και έγινε.

Οι Μαγκέτ και Ναντίμ Σαμί θα παραμείνουν στο Ηράκλειο και την Πέμπτη θα έχουν συναντήσεις με προπονητές και τεχνικούς υπεύθυνους του Εργοτέλη, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις τόσο στο Παγκρήτιο στάδιο, όσο και στις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο.

Μετά από εκεί θα συναντηθούν εκ νέου με τους διοικούντες του κρητικού συλλόγου και την Παρασκευή θα παραστούν και στη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εκθέσουν και στο σώμα της το σχέδιο που έχουν για τον Εργοτέλη, αναμένοντας την απόφαση που θα παρθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση