HomeHL-SportsΑνακοίνωσε Λεάλ ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Λεάλ ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Γυρίζω σπίτι μου», δήλωσε ο Περογαμβράκης, για τη μεταγραφή του οποίου μίλησε και ο Τσάλος

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Σέρχιο Λεάλ με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν τελικά στο οικονομικό και να δίνουν τα χέρια, όπως ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης  η ΠΑΕ.
Έτσι ο Ουρουγουανός, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Εργοτέλη, θα παραμείνει στο Ηράκλειο.

Την Πέμπτη  αναμένεται να υπογράψει και το συμβόλαιό του και να ολοκληρωθεί το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Σέρτζιο Λεάλ απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και την Πέμπτη  θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, για ένα χρόνο.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είναι μια ακόμη επιλογή του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του οποίου υλοποιείται κατά γράμμα.

Ο Λεάλ θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα μας».
Εν τω μεταξύ, για τη μεταγραφή του Αλέξη Περογαμβράκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Η θέση του Αλέξη είναι στον ΟΦΗ. Ηταν μια επιθυμία του προπονητή, αλλά και δική μου!

Χαίρομαι που ο Αλέξης Περογαμβράκης, θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ μας.
Περιμένουμε πολλά από αυτόν. Τόσο εγώ, όσο και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, που ξέρω πόσο πολύ ήθελε αυτήν την επιστροφή.

Του εύχομαι να έχει υγεία και μια καλή χρονιά με πολλά γκολ με τον ΟΦΗ μας!».
Τέλος, ο 29χρονος επιθετικός είπε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί γυρίζω στο σπίτι μου. Είναι κάτι που ήθελα να γίνει και χαίρομαι πραγματικά που ολοκληρώθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τον κ. Τσάλο, αλλά και τον προπονητή τον κ. Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.
Ολοι μαζί, η διοίκηση, η ομάδα και ο κόσμος, με σύνθημα την σκληρή δουλειά, θα κάνουμε τα πάντα, για να επιστρέψει η ομάδα, εκεί που ανήκει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση