HomeHL-9Καρέ, καρέ το «χτύπημα» στην καφετέρια του Κούμ Καπί

Καρέ, καρέ το «χτύπημα» στην καφετέρια του Κούμ Καπί

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη σχολαστικότητα ερευνούν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, για το «στοχευμένο» χτύπημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, σε γνωστή επιχείρηση εστίασης στην περιοχή του Κούμ καπί.

Το «Eparxies.gr» παρουσιάζει το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τις κινήσεις των δυο δραστών.

Έχοντας καλυμμένα, με απόλυτο τρόπο, τα πρόσωπα τους και με γρήγορες κινήσεις, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, προκαλούν σημαντικές υλικές ζημιές στους υαλοπίνακες του καταστήματος, με τη χρήση σφυριών.

Το «χτύπημα» έγινε στις 04:19 το πρωί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, είχε γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αποδέκτες απειλών, χωρίς να ξεκαθαρίζεται , τουλάχιστον προς το παρών, το «γιατί».

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση και με πολύ προσεκτικό τρόπο. Στην περιοχή δραστηριοποιείται παράλληλα μια πλειάδα καταστημάτων που διαθέτουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και οι κινήσεις των δραστών θεωρείται πολύ πιθανό, να έχουν αποτυπωθεί με πιο ξεκάθαρο τρόπο, από τα καταγραφικά συστήματα των εν λόγω επιχειρήσεων. Το υλικό αυτό, αναζητά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ΕΛ.ΑΣ. καθώς θεωρείται σίγουρο πως θα βοηθήσει σημαντικά, στην εξέλιξη των ερευνών, προκειμένου οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, να φτάσουν σύντομα, στα ίχνη των δραστών

https://www.youtube.com/watch?v=j98we2ksBiw

Διαφήμιση
Διαφήμιση