HomeHL-SportsΠρώτη στον ΟΦΗ

Πρώτη στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Κουμάντο κάνει ο Παπαδόπουλος» ξεκαθάρισε στους παίκτες ο Φώτης Τσάλος

Τα κεφάλια μέσα στον ΟΦΗ, ο οποίος έκανε την Τρίτη  το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο ΒΑΚ. Αυτή ήταν κλειστή κατόπιν απόφασης του Νίκου Παπαδόπουλου. Ανοιχτή θα γίνει τη Δευτέρα  στο «Γεντί Κουλέ».

Οι Κρητικοί την Τετάρτη  θα περνούν ανά γκρουπ από αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, ενώ από την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις θα είναι διπλές. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει 7-19 Αυγούστου στο Καρπενήσι.

Εν τω μεταξύ, την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές είχε πριν την προπόνηση και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «κουμάντο κάνει ο Παπαδόπουλος και του έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη».

«Θέλω μια ομάδα που θα βγάζει ψυχή στο γήπεδο και θα την ευχαριστιέται ο κόσμος. Όποιος δεν πιστεύει στην άνοδο, τότε δεν πρέπει να είναι μαζί μας», ανέφερε ακόμη, ενώ ξεκαθάρισε πως «η διοίκηση θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Θα είμαστε κοντά σας και το εννοώ αυτό που λέω. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο του ΟΦΗ χαρούμενο και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση