HomeHL-9Αλλού χρειάζεται ο κόμβος, αλλού τον φτιάχνουν

Αλλού χρειάζεται ο κόμβος, αλλού τον φτιάχνουν

Τι λέει ένας δημότης του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λάβαμε μία ανακοίνωση από έναν δημότη του Ηρακλείου ο οποίος με έκπληξη διάβασε ότι θα δημιουργηθεί κυκλικός κόμβος στην Όαση – που έχει φανάρια – ενώ δεν φτιάχνουν ανάλογα έργα σε σημεία της πόλης που είναι απαραίτητα.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Γιώργου Αρετίνη:

Διάβασα στον τοπικό τύπο της Τετάρτης 19 Ιουλίου ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε κυκλικό κόμβο στην Όαση.

Καλό είναι να γίνονται έργα αλλά κατά προτεραιότητα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων όπως και ο Δήμαρχος δεν πρέπει όπως δείχνουν τα πράγματα να περνούν ποτέ από την διασταύρωση της Χριστομιχάλη Ξυλούρη και Ηρακλή ούτε έχουν περάσει ποτέ από τον Αη Γιάννη τον Χωστό όπου σε αυτές τις διασταυρώσεις παίζετε η ζωή των οδηγών και των πεζών κορώνα γράμματα.

Περνούν βεβαίως συχνά από την Χρυσοστόμου και την Όαση όπου εκεί υπάρχει η ασφάλεια των φαναριών αλλά δεν μπορούν να περιμένουν και πρέπει να γίνει κυκλικός.

Eίναι επιβεβλημένο να γίνει άμεσα παρέμβαση ώστε να σταματήσει αυτό το χάλι που γίνεται στην περιοχή Αη Γιάννη στο Χωστό και στην διασταύρωση Χριστομιχάλη Ξυλούρη και Ηρακλή για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία και να προστατευτούν οι ζωές οδηγών και πεζών.   Καλώ τον Δήμαρχο και τους υπεύθυνους αντιδημάρχους να προχωρήσουν άμεσα στον σχεδιασμό σε αυτές τις περιοχές κυκλικών κόμβων όπου το πρόβλημα είναι οξύτατο και μετά ας δουν και τις περιοχές  εκεί που υπάρχουν ήδη φανάρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση