HomeHL-GreeceΑποκαλύψεις για το κακοποιημένο μωρό: Το είχαν χτυπήσει στο μάτι τον Μάιο

Αποκαλύψεις για το κακοποιημένο μωρό: Το είχαν χτυπήσει στο μάτι τον Μάιο

Ο απίστευτος ισχυρισμός των γονιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φρικιαστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως για το κακοποιημένο μωράκι στην Πάτρα, το οποίο νοσηλεύεται με χτυπήματα και εγκαύματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με το «tempo24.news», τον περασμένο Μάιο συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας είχε καταγγείλει πως το μωράκι είχε χτυπηθεί στο μάτι από τους γονείς τους. Οι αρχές, τότε, είχαν κάνει έρευνα και αποδείχθηκε πως η καταγγελία είχε βάση και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία εστάλη  στον Εισαγγελέα.

Η συγκεκριμένη δικογραφία, μετά το πρόσφατο περιστατικό, ανασύρεται και συσχετίζεται.

Ο απίστευτος ισχυρισμός των γονιών

Η 27χρπνη μητέρα και ο 19χρονος πατέρας του παιδιού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δυο τους υποστήριξαν πως τα κατάγματα του μωρού προκλήθηκαν από το κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφάκι του και τα εγκαύματα δεν είναι από τσιγάρο αλλά από καυτό γάλα που έχυσε στον επτά μηνών μωράκι και πάλι το αδελφάκι του.

Όταν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν τραυματισμένο, το μετέφεραν στο νοσοκομείο, οπότε και οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα ρίξουν φως στο τι προκάλεσε τα κατάγματα και τα εγκαύματα στο μωρό.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση