HomeHL-SportsΦώτης Τσάλος: «Δεν ήθελα να φύγει ο ΟΦΗ απο τα χέρια κρητικών επιχειρηματιών»

Φώτης Τσάλος: «Δεν ήθελα να φύγει ο ΟΦΗ απο τα χέρια κρητικών επιχειρηματιών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μπήκα μπροστά στον ΟΦΗ, γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μου, αλλά και επειδή δεν ήθελα η ομάδα να φύγει από τα χέρια κρητικών επιχειρηματιών».

Με τα λόγια αυτά ο  νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, εξήγησε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ (ofi1925.gr), τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να συμμετάσχει δυναμικά στην τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με 300 χιλ. ευρώ.

«Είναι ένα σημαντικό ποσό για την εποχή, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρήματα και είναι ένα στοίχημα για μένα. Από τις πρώτες συζητήσεις ήμουν ενωτικός με όλους τους μετόχους, την συμμετοχή των οποίων οικονομικά και ηθικά ζήτησα και θα έχω, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει με το ποσό των 650 χιλ. ευρώ που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Είναι μια καλή αφετηρία. Οσοι θέλουν η ομάδα να μείνει σε κρητικά χέρια, πρέπει να είναι μαζί μας στην προσπάθεια αυτή».

Ο Φώτης Τσάλος, τονίζει ότι το πρώτο του μέλημα, είναι η συμφωνία με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Μαζί του θα έχει συνάντηση την Τρίτη το μεσημέρι.

Όπως λέει «θέλω να μείνει στον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος και θα συζητήσω μαζί του, με στόχο να κλείσω το θέμα και να ξεκινήσει η ομάδα».

Ο Φώτης Τσάλος, έχει την εμπειρία του ποδοσφαίρου, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με ομάδες του Ηρακλείου.

Όπως τονίζει «μπήκα μπροστά στον ΟΦΗ γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μου και θέλω να κάνω δουλειά και έργο. Δεν έχω κανένα πίσω μου. Είμαι ένα λαικό παιδί, δουλεύω πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω».

Ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ είναι 45 ετών, γέννημα θρέμμα Ηρακλειώτης και ασχολείται με τις εισαγωγές, αλλά και με τουριστικές επιχειρήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση