HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό»

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό»

«Προσπαθούν να στρέψουν τα βλέμμα της κοινής γνώμης μακριά από το σκάνδαλο NOOR-1»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του NOOR-1 ασκεί σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι καταβάλλεται προσπάθεια του κυβερνητικού συνασπισμού να υπάρξει αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Αφορμή στάθηκε η αναβολή της συζήτησης στη βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Είναι πλέον πασιφανής η αγωνία της Κυβέρνησης να στρέψει το βλέμμα της κοινής γνώμης μακριά από το σκάνδαλο Καμμένου-NOOR 1. 

Η συζήτηση χθες (21/7) στη Βουλή για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την διερεύνηση της εμπλοκής του κ. Καμμένου στην υπόθεση του NOOR 1 αναβλήθηκε εξαιτίας των έκτακτων γεγονότων που συνέβησαν στην Κω, ωστόσο, οι κύριοι της Κυβέρνησης συνεχίζουν και πρέπει να συνεχίσουν να ανησυχούν, καθώς η διερεύνηση της αλήθειας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Παρά τις επιθέσεις τους κατά της Δικαιοσύνης, παρά τις προσπάθειές τους να αποκρύψουν και να κρυφτούν, παρά την εκστρατεία μετατροπής των βουλευτών της συμπολίτευσης σε συνεργούς συγκάλυψης, οι ένοχοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης ανεξαρτήτως αξιωμάτων. 

Πρώτος απ’ όλους ο  κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει αν γνώριζε για τις συχνές επικοινωνίες του κ. Καμμένου με τον κατάδικο για ναρκωτικά ισοβίτη. Η σιωπή του είναι συνενοχή.

Η κατρακύλα της Κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό. Σκάνδαλα, ρουσφετολογικά νομοσχέδια, παράκαμψη και απαξίωση των θεσμών και όλα αυτά στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης του λαού στο πολιτικό μας σύστημα και τους θεσμούς. Θα αποκαταστήσει το κύρος της Δικαιοσύνης και την αρχή της αξιοκρατίας, το οξυγόνο που χρειάζεται η Χώρα για να λειτουργήσει αποτελεσματικά ως ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση