HomeHL-SportsΠΑΟΚ – Ανόρθωση 2-0

ΠΑΟΚ – Ανόρθωση 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας επικρατώντας 2-0 της Ανόρθωσης στην Τούμπα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολιμπίκ Ντονέτσκ. Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Κάμπος, ενώ το 2-0 ήρθε με αυτογκόλ του Μπανταλόφσκι στο 16ο λεπτό.

Το σκορ για την ομάδα του Στανόγεβιτς άνοιξε με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 10’ ο Κάμπος, που δεν άφησε περιθώριο στον Αρούς ενώ στο 16’, έπειτα από αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Μπανταλόφσκι θέλησε να απομακρύνει, στέλνοντας άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 Αξίζει να σημειωθεί ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα για μία ώρα παιχνιδιού, δείχνοντας ότι έχει καταλήξει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχήμα και πρόσωπα.

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι διαθέτει μία ομάδα δυνατή στην επίθεση, η οποία μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο στους αντιπάλους, ωστόσο δείχνει αδυναμίες στον αμυντικό της προσανατολισμό.


Γκολ: 10′ Κάμπος, 16′ αυτ. Μπανταλόφσκι

Κίτρινες κάρτες: Μάτος – Καρλίτος, Σίλντενφελντ, Ζοάο Βίκτο

ΠΑΟΚ:
 Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ (72′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (61′ Τσίμιροτ), Κάμπος (72′ Ενρίκε), Μακ (72′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Ανόρθωση: 
Αρούς, Μπανταλόφσκι, Αρτυματάς (71′ Ντουγκλάο), Σίλντενφελντ, Πράνιτς (58′ Κβέσιτς), Ζοάο Βίκτορ, Σεϊχού, Παλάνγκα (57′ Ματθαίου), Ράγιος, Καρλίτος (71′ Αντρέ Άλβες), Καμαρά (84′ Οικονομίδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση