HomeΕΛΛΑΔΑΑυτός είναι ο 39χρονος Τούρκος που έχασε τη ζωή του στο σεισμό στην Κω

Αυτός είναι ο 39χρονος Τούρκος που έχασε τη ζωή του στο σεισμό στην Κω

Νεκρός και ένας Σουηδός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα στοιχεία των δύο ατόμων που έχασαν τη ζωή τους από το σεισμό που χτύπησε τα ξημερώματα την Κω δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Hurriyet, ο Τούρκος που έχασε τη ζωή του στο ελληνικό νησί είναι ο Σινάν Κούρτογλου. Η Hurriyet μάλιστα δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του θύματος και σημειώνει ότι ήταν 39 ετών.

Το δεύτερο θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι απο τη Σουηδία 27 ετών και το όνομά του είναι Σίμον Αντρεας Νίλσον. Ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά περισσότερα στοιχεία για τονάτυχο νεαρό.

Τα θύματα του σεισμού βρίσκονταν στο νησί για διακοπές και την ώρα που χτύπησε ο Εγκέλαδος διασκέδαζαν σε μπαρ στην Κω, του οποίου κατέρρευσε τοίχος και τους καταπλάκωσε μαζί με άλλους θαμώνες.

Τρεις από τους τραυματίες στην Αθήνα

Στο «Θριάσιο» νοσοκομείο έφτασαν με αερομεταφορά το μεσημέρι της Παρασκευής οι τρεις τραυματίες, ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και μια Σκανδιναβή,  από τον φονικό σεισμό που έπληξε την Κω τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου, Παλαιορούτη Κωνσταντίνο, οι τραυματίες έχουν υποστεί κατάγματα και «αντιμετωπίζονται όπως πρέπει. Λαμβάνουν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

Ως πιο σοβαρή περίπτωση εκτιμάται εκείνη του Αλβανού τραυματία, ο οποίος φέρει κάταγμα στη λεκάνη και στην σπονδυλική στήλη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση