HomeHL-9«Αποχαιρετούν» τον Αντώνη Δημοτάκη

«Αποχαιρετούν» τον Αντώνη Δημοτάκη

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στον Υμηττό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρετούν σήμερα φίλοι και συγγενείς τον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μονοπάτι του Υμηττού, στην περιοχή Κυρά Ελένη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχιφύλακας είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δυόμισι μήνες από το σπίτι του στην Καισαριανή, το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου 2017.

Ο αρχιφύλακας με καταγωγή από τα Χανιά υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ). Ο 38χρονος με δική του αίτηση είχε μετατεθεί στην Άμεση Δράση. Από τη δεύτερη ημέρα στην νέα του υπηρεσία, ο Αντώνης Δημοτάκης ανησύχησε τους συναδέλφους του, όταν δεν παρουσιάστηκε στην αλλαγή της Άμεσης Δράσης και από τότε ξεκίνησε το θρίλερ της εξαφάνισής του. Συνήθιζε στον ελεύθερο χρόνο του να αθλείται στην περιοχή του Υμηττού, εκεί που η αστυνομία με ελικόπτερο, άνδρες της ΕΜΑΚ και εκπαιδευμένους σκύλους είχαν ερευνήσει στο παρελθόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι ιατροδικαστές Αθηνών Νίκος Ντιλέρνια και Χριστίνα Τσάκωνα, εντόπισαν ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου, το οποίο επέφερε το θάνατο.

Η κηδεία και η ταφή του θα γίνουν στο νεκροταφείο της Καισαριανής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση