Σε επιφυλακή βρίσκονται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και το ΕΚΑΒ προκειμένου να υποδεχτούν τραυματίες από το σεισμό στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost με αεροσκάφος μεταφέρονται τέσσερις σοβαρά τραυματίες για να νοσηλευτούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Πρόκειται για δύο Σουηδούς και δύο Έλληνες που διασκέδαζαν στο μπαρ της Κω που κατέρρευσε. Μάλιστα ο ένας από αυτούς έχει υποστεί ακρωτηριασμό στα πόδια.

Την ίδια ώρα όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής διοικητής Νοσοκομείου της Κω «περίπου 100 άνθρωποι, επισκέπτες και κάτοικοι, προσήλθαν στο Νοσοκομείο της Κω προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, μετά τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που ταρακούνησε το νησί. Τα 78 άτομα ήταν απλά περιστατικά και επρόκειτο κυρίως για μικροχτυπήματα από σπασμένα τζάμια και στραμπουλήγματα. Οι υπόλοιποι 22 χρειάστηκαν περαιτέρω ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση, ενώ  6 θα χρειαστούν τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Έχουν υποστεί κυρίως κατάγματα και τραύματα από μεγάλα αντικείμενα που έπεσαν πάνω τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση