HomeHL-SportsΓκόριτσα – Πανιώνιος 2-3

Γκόριτσα – Πανιώνιος 2-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μακάμπι ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου! Ο Πανιώνιος ήταν απολαυστικός στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με την Γκόριτσα, πέτυχε τρία γκολ ως το 26′ και διπλασίασε τις νίκες του (3-2) στο β’ προκριματικό γύρο.

Επόμενο εμπόδιο στο δρόμο για τα πλέι η ομάδα του Τελ Αβίβ.

Ο Πανιώνιος δεν πήγε στη Σλοβενία να υπερασπιστεί το 2-0 της Νέας Σμύρνης. Πήγε να νικήσει εκ νέου την Γκόριτσα και το έκανε με τρόπο εμφατικό. Το 3-2 μοιάζει εύθραυστο, αλλά δεν ήταν, αφού μέχρι το 26′ οι «κυανέρυθροι» είχαν σκοράρει τρεις φορές, με Μασούρα (11′), Γεσίλ (16′), Λάμπρου (23′), και είχαν «κλειδώσει» την πρόκριση στον γ’ προκριματικό του Europa League.

Πώς θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι, που είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με το πέναλτι του Κάπιτς στο 15′, να πετύχουν πέντε γκολ έκτοτε; Ούτε μία στο… εκατομμύριο. Άλλο ένα το βρήκαν. Πάλι από την άσπρη βούλα και με τον ίδιο σκόρερ. Όχι όμως κάτι περισσότερο.

Διότι ο πολύ επιθετικός Πανιώνιος του πρώτου μισού, βρίσκοντας συνεχώς χώρους από δεξιά, δεν πήρε κανένα ρίσκο στο δεύτερο ημίχρονο. Μαζεμένος πίσω, ομάδα Γρηγορίου γαρ, δεν επέτρεψε στην Γκόριτσα να διεκδικήσει ούτε την τελευταία επιθυμία της ετοιμοθάνατης.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν φροντίσει με την τακτική στο χορτάρι και την αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις να τη στήσουν στον τοίχο και να την «εκτελέσουν» πριν καν σηκώσει κεφάλι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Γκόριτσα: Σόρτσαν, Τσουρκ, Σκάραμποτ, Γκρέγκοριτς, Τσέλτσερ, Κάπιτς, Κόλεντς (81′ Χούμαρ), Γκρούντινα, Ζίγκον (68′ Ναγκόντε), Οσούτζι, Φιλίποβιτς (56′ Μάρινιτς)

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά (60′ Ταποκό), Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (80′ Γκιοατά), Μασούντ, Μασούρας (68′ Σαραμαντάς), Γεσίλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση